2777
2789

تاپیک قبل عکسش هست

الان موندم چه کنم

تو روستاییم چجوری بدونم مادرش هست و یا سایر بچه مارها؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اونجا ک میدونم مار تخم میزاره و میره مراقبت نمیکنه از بچه ها 

یکم خونه رو بگردید اگه بچه مار دیگه ای نبود احتمالا جای دیگه تخم‌گزاری کرده این یکی پاشده اومده خونه شما 

سلام یک روز سخنگوی آتش نشانی داشت راجع به گرفتن مار صحبت میکرد، فکرکنم آتش نشانی بتونه بهتون کمک کنه ، تماس بگیرین بپرسین که الکی زحمت نیفتن. عکس نوع مار هم میتونی برای کارشناس بفرستی نوعش مشخص میشه ببینی سمی و خطرناک هست یا نه؟

لطفا نکششون

اگر شوهرت نترس نیست دستکش دستش کنه

از دم مار رو بگیره بندازه تو گونی تو‌ کوه رها کنه

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

چطوری کجاها؟؟اثر داشته؟؟

دیگه ماری ندیده ، تقریبا یکماه پیش زدن 

تو اتاقا نزد ، فقط بیرون زدن نزدیک دیوارها و تو انباری و گوشه ها 

اگ بچه دارید وقتی میزنید یکساعتی بیرون باشید چون بوش بده 

برای اتاق ها هم روغن چای اسپری کرد

دعا کنید نی نی دار بشم 🤰ممنون از لطفتون دوستای گلم

عزیزم من هم قبلاً داخل خونه اتاق خواب مون مارمولک دیدم، هر کاری کردم پیدا نشد که بگیریمش. 

از داخل گوگل یه آیه ی قرآنی مخصوص دفع حیوانات موذی پیدا کردم. 

نوشته بود یه آیه از قرآن هست که بايد اون رو با وضو بنویسی بعد داخل کاسه آب بگذاری چند لحظه که اون آب، قرآنی بشه بعدش کم کم بریزی به تمام گوشه های خونه زندگی تون. یه جوری نباشه که زیر پا لگد بشه، چون آب قرآنی هست و گناه داره. 

خلاصه مام همین کارو کردیم و دیگه هیچ چیزی ندیدیم. 

مخصوص هر نوع حشره یا حیوون آزار دهنده ای است. 

اگه دوس داشتی انجام بده. 

آیه هم دقیق یادم نیست چی بود، از گوگل پیدا کن.