2777
2789

پارسال رفتن ۲ میلیارد براش جهار خریدم 

همچی تریدن یخچال اخرین مدل ال جی لباسشویی اخرین مدل همچییی هرچی فک کنین عید فطر پارساد اومدن خونه ما که فلان جهاز رو خریدم بعد پدرشم به بابای من فخر فروشی میکرد که کسی که یدونه بچه داره باید همینطوری رفتار کنه هم من تک فرزندم هم اون

ببینین برا من که مهم نبود اما بابام چند بار گفت کاش ادم بتونه بهترین جهاز رو بگیره برا یدونه دخترش کاش

این حرف اذیتم کرد چون بابامو خورد کرد

الان میگه هرجی خواستگار دارم لیاقت منو ندارن یکیش بود خونش ۵۰ متر بود من اینهمه جهاز رو کجا ببرم خونه یه‌گدا!😂

هیچی بهش نگفتم گفتم به نظرم اول باید ازدواج کنی بعد وسیله های بزرگ و بگیری اینجوری کارتم راحته

برای دکمه الان باید لباس بدوزه 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب احمقین اون همه وسایلو میخوان چیکار کنن ۲ میلیارد تیر و تخته ؟ خودمم تک فرزندم خونه و ... هم به نامم دارم ولی هیچ وقت همچین حماقتی نمیکنم حیف نیست ادم پول اضافی به تیر و تخته بده بفرسته خونه دوماد 

پول جهاز زو باید به صورت دلار و سپرده و طلا و سرمایه گذاری پس انداز کرد ازدواج خیلی غیر قابل پیش‌بینی . من ۳۱ سالمه . هنوز ازدواج نکردم .اگه خریده بودم دمده و بی ارزش شده بود . همون طور که از دوستام شد

اشتباه محض خریدن جهیزیه مخصوصا یخچال و لباسشویی قبل ازدواج 

هرروز ی مدل بالاتر میاد شاید اصلا این خانوم تا ده سال ازدواج نکرد

بهتر بود همون پولو طلا بخرن تا موقع خرید جهیزیه بفروشن و جهاز بخرن

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜