2777
2789
عنوان

چجوری وزن اضافه کنیم❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 28 پست
عزیزم گفتم جز فست فود و…دقت کن😁مرغ،ماهی،گوشت،حبوبات مث عدس و لوبیا کره بادوم درختی و زمینی ،میتونن ...

ای وای اشتباه خوندم 😂

امتحان میکنم مرسی

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی استخوونی ام لباس باز میپوشم اصلا بهم نمیاد🫠

من زیاد اضافه وزن نداشتم در حد ۵ ۶ کیلو ولی یه مدت حالا نمیدونم بخاطر فشار روانی که بهم وارد شده بود یا ... انقدر شیر خشک و غذا از اسنپ فود سفارش دادم  العان  ۱۳ کیو اضافه وزن دارم 👩‍🦯

عزیزم گفتم جز فست فود و…دقت کن😁مرغ،ماهی،گوشت،حبوبات مث عدس و لوبیا کره بادوم درختی و زمینی ،میتونن ...

بادوم زمینی هم چاق میکنه؟ روزی چقدر بخورم

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

چی کار میکنی لاغری؟

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

اره برا عضله سازیم خوبه من صبا صبحونه میخورم با نون

کره اش رو دوست ندارم خود بادوم زمینی رو دوست دارم بنطرت روزی یه مشت چاقم میکنه یا ببشترش کنم

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

منم بشدت لاغرم از لحاظ بدنی 

صورتم نرماله اما بدنم بشدت ظریفه منم دلم میخواد چاق کنم یکم هرچی میخورم چاق نمیشم بدتر هی وزن کم میکنم 

طوریم که هرکی منو میبینه بهم میگه شبیه عروسک سرامیکی هستی 😂🤦💔 

دوست داری مثلا چند بشی ؟فرم بدنت چیه؟

میخوام 59 اینا شم

ولی سه ساله روی 54 53 ثابتم

فرم بدنم نمیدونم چیه فکر کنم شبیه خیارم😂😂😂

منم چاق نمیشم اگرم بشم میچسبه به شکمم😑پاهام پر نمیشه. قدمم بلنده متاسفانه لاغرتر دیده میشم۱۷۴ قدموز ...

شما ک قد و ورنت خوبه