2777
2789

دختر همسایمون یه کولر گازی خریدن بعد اومده خونه ما میگه وای چقدر گرمه خونتون ما فقط وقتی دو ساعت که برق میره گرما رو میفهمیم بعد یه کوییک خریدن تازه اخه قبلا اوضاشون‌داغون بود نشسته پشت فرمون هی بوق میزد و الکی چسی میومد منم کفته چرا اینجوری میکنی برگشته میگه اخه تو‌نمیذونی رانندگی چجوریه در ثورتی که من هم گپلهینامه دارم و رانندگی میکنم فقط ماشین ما پرایده بعد الان مامانم میگه این و دوتا از خواهر و برادراش شبا خوابیدنی تو یه اتاق میخوابن اخه خونشون دیگه اتاق ندارهو لینکه اون اتاقم اصلا کولرو پنجره ندارع تورپخدا بگین چجوری روشو کم کنم

ولش کن عمو...سرتون از زندگی هم بکشین بیرون

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی اون ندیدبدیده تو نباید مث اون باشی دیگه اصلا باهاش صحبت نکن

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده

وقتی اون ندیدبدیده تو نباید مث اون باشی دیگه اصلا باهاش صحبت نکن

اخه میبینم هر چی جوابشو‌نمیدم گستاخ تر میشه همش اعتماد بنفس میگیره میخوام اعتماد بنفسشو‌کم‌کنم

واقعا حرصم میگیره

میدونم،منم اینجور آدما اطرافم زیاد بوده ولی هیچوقت آدم حسابشون نکردم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

اخه میبینم هر چی جوابشو‌نمیدم گستاخ تر میشه همش اعتماد بنفس میگیره میخوام اعتماد بنفسشو‌کم‌کنم

بهش محل نده اصلا جواب تلفنش رو نده خودش دست برمیداره از اینکارا

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده