2777
2789
عنوان

مزاجتون چبه

69 بازدید | 10 پست

گرم مزاج هستین یا سرد مزاج؟

لز لحاظ غذایی میگمااا😐

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

سردددد 

و خیلی بده😭🤦🏻‍♀️

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

سرد

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سردددد و خیلی بده😭🤦🏻‍♀️

منم همینم

وحشتناکه

من اصن نمیتونم شیر بخورم😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

منم همینموحشتناکهمن اصن نمیتونم شیر بخورم😐

منم حتما باید با خرما بخورم 

یا هندونه میخورم سرییییع باید یه چیز گرم بخورم 

وگرنه حالت تهوع همه چیز میاد سراغم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

گرم

خوش به حالت🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوش ب حالی نداره جرات نداری گرمی بخوری صورتت بدنت میریزه بیرون یا سریع باید خنکی بخوری

اینم هس

مسه شوهرمی

البته اون یادمه یه قرص خورد خوب شد 

با این حال مثلا کره بادوم میخوره دونه میزنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینم هسمسه شوهرمیالبته اون یادمه یه قرص خورد خوب شد با این حال مثلا کره بادوم میخوره دونه میزنی

من تخمه هم بخورم ب یک ساعت نمیکشه صورتم جوش میزنه و گلوم میگیره 😅

متاسفانه ما خانوادگی اینیم خوب نمیشه ک تا اخرعمرت همینه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

صـــفــــراوی شــــدیدددددددددددد

𝙍𝙚𝙢𝙤𝙫𝙞𝙣𝙜 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّّْٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ𝙚𝙭𝙩𝙧𝙖 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ‌𝙥𝙚𝙤𝙥𝙡𝙚ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ██████ ]ًًًًًًًًُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ.ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ۱ ًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ‌ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٕٕٔ نیتروگلیسیرین خودم هستم مچ نگیرید🕸