2777
2789

بیمارستان امام حسین برای نظامی هاست با دفترچه نیرو مسلح بستری شی رایگانه یا بازم مقداری پول میگیرن؟؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
رایگانه

ممنون 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش . خیلی تمیز رسیدگی عالی توپ

اره پسرم بستریه همسرم نظامی گفتن ده روز باید بستری باشه خاستم بدونم رایگان یا مقداری پول میگیرن 

اره واقعا خیلی تمیزهههههه

چند وقت پیش پسرم بیمارستان محمد کرمانشاهی بستری بود حال ادم بهم میخورد از کثیفی 

فکنم مامانم اونجا بود بد نبودن

ممنون 

پدرتون نظامی؟؟

اره پسرم بستریه همسرم نظامی گفتن ده روز باید بستری باشه خاستم بدونم رایگان یا مقداری پول میگیرن اره ...

اخی عزیزم بلا دور باشه ‌.

پسر عمو من اونجا بود کار میکرد ی مدت . نظامی هست کلا رایگان بود 

اگر کمکی ازم ساخته هست بگو گل من نزدیکم 

چ دردی بالا تر ای که دیه منه نداری  

اخی عزیزم بلا دور باشه ‌.پسر عمو من اونجا بود کار میکرد ی مدت . نظامی هست کلا رایگان بود اگر کمکی از ...

قربونتون برم مرسی از لطفت💞💞💞