2777
2789

وارد ماه چهار شدم ماه پیشم همینطور شد رفتم آبسه رو تخلیه کردم ولی خیلی درد کشیدم آمپول بی حسی رو که زد و فشارم افتاد از اوم ور میگرنم دارم که اونم عود کرد نمیدونم چی کار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کف دریا از عطاری بگیر پودرشو قشنگ با مسواک خوب روی لثه و دندون و.. بکش بزار یکی دو دقیقه بمونه بعد شست و شو بده.. مرتب چندباری انجام بده قشنگ عفونت لثه رو تخلیه میکنه 

باز باید بری دندون پزشکی

رفتم گفت باید بکشیش چون باز آبسه میکنه دکترمم میگه از هفته 16 به بعد اجازه داری کارای دندونپزشکی رو انجام بدی الان وارد هفته 14 شدم دندونپزشک گفت برو از دکتر زنانت نامه بگیر از اون ور دندونم عفونت داره میترسم بکشم از درد کار دستم بده میگرنمم همچین وقتا عود میکنه

باید عفونتت درمان بشه و دندان رو درست کنی.عفونت دندان باعث زایمان زودرس میشه

یکی از اقوام این اتفاق براش افتاد.وبخیه اش خوب نمیشد سه بار بخیه کرد بازمیشد عفونت میکرد.

پسرم امیرسام هدیه ی خدا به زندگی منه....همسرم محمد همسفر زندگیمه

یکی از اقوام این اتفاق براش افتاد.وبخیه اش خوب نمیشد سه بار بخیه کرد بازمیشد عفونت میکرد.

اسم پسر منم امیرسامه و خیلی شیطون و لجباز و نغ نغوعه ولی باهوشه و روابط اجتماعی بالایی داره ماشاءالله🤍😻 امیرسام شما چ ویژگیای داره؟

وای دندون عفونت کرده رو که نمیکشنچندتا دکتر دیگه برو

منم همینو میگم گفتم به دکتره چرک خشک کن بخورم بعد بیام براکشیدن گفت تو کاریت نباشه فقط برو نامه بگیر بیار

رفتم گفت باید بکشیش چون باز آبسه میکنه دکترمم میگه از هفته 16 به بعد اجازه داری کارای دندونپزشکی رو ...

دندونی ک عفونت داره رو نمیکشن 

نمیدونم چجوری گفته بکشی 

خیلی خطرناکه 

حتی ببخشید کشنده هم هست.

باید اول عفونت رو برطرف کنی حتماااا.

بعد درستش کنی یا بکشیش.

خدایا خودت هوامونو داشته باش🌱❤️
سه ماه دوم بارداری هرکار دندان پزشکی که داری میتونی انجام بدی برو دکتر ببین چی میده بهت فقط بگو حتما ...

چرا اموکسی میدن

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…