دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
طرز تایپ شبیه خشمت فردوس بود بیشتر تا دختر 17 18 ساله
بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند.
ببین حرفت عاقلانه اس ولی..چی میشه اگه به جای فاصله گرفتن، نزدیک بشم؟این همه آدم میرن تو رابطه های ال ...
میفهمم ولی چون ۹۹ درصد موندگار و همیشگی نیست خودتو عذاب ندی بهتره .اللن اینجوری وابسته ای رفته رفته بدتر میشه .تجربه کردم که میگم .
فکر کن سوار یه قطار اشتباه شدی اولین ایستگاه پیاده شی هزینه برگشتت کمتره تا دور تر بری ..
اسن وابستگیه مطمعن باش کم کم عمیق میشه به حدی که یه دقیقه هم نمیتونی چشم از گوشی و نوتیف پیاماش برداری .فکرت بینهایت درگیر میشه دیدن نوتیف پیاماش برات خشحالی حساب میشه و این دقیقا میشه اونجایی که نابودت میکنه .
کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..