2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره کجا برید، بیمه داشته باشید یا نه و خیلی چیزای دیگه...

کلونوسکوپی توی مطب از حدود ۵ شروع میشه تا ۱۰ تومن. بدون نمونه برداری

آندوسکوپی شاید یه مقدار کمتر

همزمان هم میشه ولی آمادگی قبلش کمی سختتره. تحمل تشنگی داره 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
شوهر من تازگی انجام داد،۳۹۰۰ دکتر گرفت،البته هزینه های جانبیم داشت حدود ۴۵۰۰

هزینه های جانبیش چی بود عزبزم 

مرسی 

من فردا کلونوسکوپی دارم

میتونم بگم یه دفعه آندوسکوپی هم انجام بدن؟

بستگی داره کجا برید، بیمه داشته باشید یا نه و خیلی چیزای دیگه...کلونوسکوپی توی مطب از حدود ۵ شروع می ...

اینجایی که من میخوام فردا کلونوسکوپی کنم

کلونوسکوپی ۶ و خوردیه 

بنظرت آندوسکوپی چنده

یاد این توییت افتادم 

کولونوسکوپی ۸ میلیون تومن؟
۸ میلیون بدم یه شیلنگ بکنی تو ماتحتم بعد با همکارات در حالی که بیهوشم وایسین بالا سرم و بخندین و مسخرم کنین؟ هرگز

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

هزینه های جانبیش چی بود عزبزم مرسی من فردا کلونوسکوپی دارممیتونم بگم یه دفعه آندوسکوپی هم انجام بدن؟

چند سال پیش مامانم انجام داد ،هردو رو با هم انجام داد.هزینه ی جانبی مثلا لباس انزیوکت یه سری چیزا خریده بود.البته ما شهرستانیم شاید باز تهران بیشتر باشه نمیدونم