2777
2789
عنوان

بهم توهین کرد و واقعا دلم ازش گرفته

187 بازدید | 18 پست

پریشب با شوهرم دعوا کردیم

بهم توهین کرد

باهاش سرسنگینم 

این قهر (تقريبا قهر) برای رابطه مون خیلی خیلی احتیاجه.

چون همیشه من کوتاه میام و بهش بها میدم

اما الان که قهرم خیلی دلم گرفته

بابت توهینی که بهم کرده قلبم سنگینه.

چه طوری این سکوت رو تاب بیارم تا تنبیه بشه؟!!

از قهرها و سکوت هاتون نتیجه گرفتید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبختی من نمیتونم قهر و سکوت کنم 

باید حتما در موردش حرف بزنم تا آروم بشم 

البته دعوا نمیکنم ولی فردای دعوا باید بشینم با شوهرم حرف بزنم 

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بايد زمان بگذره تا دلت صاف بشه . هركى هم توهين ميكنه داره شخصيت مزخرف خودشو به نمايش ميذاره . تو چرا ...

واقعا دلم گرفته

احساس میکنم چون زیاد بهش توجه کردم اینطوری پررو شده

باید یاد بگیرم نسبت بهش بی خیال باشم و بها ندم بهش

نمیدونم چقدر از زندگی مشترکت میگذره ولی مطمعن باش سکوت قهر و حتی گریه هات براش عادی میشه 

اون موقع دیگه آدم به مرز جنون میرسه

من الان ۱۵ ساله ازدواج کردم همیشه سکوت کردم وقهر

دوسه سال اول ناراحت میشد میگفت طاقت قهر و گریه ات رو ندارم اما الان جوری شده اگه ده روز هم باهاش قهر باشم و هر شب گریه کنم اصلا انگار نه انگار تازه عصبانی هم میشه که اعصابم رو خورد کردی.

خواهر من فقط کوتاه نیا دوتا گفت سه تا بهش پس بده اصلا سکوت نکن که فکر نکنه مقصر تویی

بدبختی من نمیتونم قهر و سکوت کنم باید حتما در موردش حرف بزنم تا آروم بشم البته دعوا نمیکنم ولی فردای ...

منم اینطوری ام

ولی متوجه شدم پررو شدن شوهرم به خاطر بها دادن بیش از حدّ منه. 

اگر ظرفیت طرف مقابل کم باشه همین میشه

و متأسفانه شوهر من بی ظرفیته

منم اینطوری امولی متوجه شدم پررو شدن شوهرم به خاطر بها دادن بیش از حدّ منه. اگر ظرفیت طرف مقابل کم ب ...

من نه اینکه میرم دورش و بهش محبت میکنم 

باید در مورد اون مسئله پیش اومده حرف بزنم و اونم جواب بده که چرا چنین حرفی زده 

اینطوری آروم میشم،حرف نزنم میترکم

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چه شکلی بهش پر و بال ندم؟ تو چی کار کردی؟ ممنون میشم راهنماییم کنی

ببین سال هایه اول ازدواج اخلاق شوهرتو شکل میده (اینو مامانم همیشه میگه بهم) 

من از همون اول ازدواجم شوهرم حتی کوچیک ترین حرفی میزد که باعث بشه ناراحت شم قهر میکردم و به روش میاوردم (این الان باعث شده که همیشه میخواد حرفی رو بزنه بهش فکر کنه و بعد بزنه ) 

تو هزینه ها هیچوقت صرف جویی نکن (بعد اینجوری میفهمه که زن خرج داره اوایل میگفت خیلی ارایشگاه میری الان عروسی یا چیزی میشه خودم هم نمیخوام برم میگه برو.اینجوری به خرج کردن عادت میکنه) 

نمیدونم چقدر از زندگی مشترکت میگذره ولی مطمعن باش سکوت قهر و حتی گریه هات براش عادی میشه اون موقع دی ...

آره راست میگی. من ۴ ساله ازدواج کردم تقريبا 

حتی الانشم کم محلیم براش عادیه و به قول تو به حد جنون میرسم.

ولی اکثرا بهش بیش از حد بها میدم بیش از حد توجه میکنم. 

آخه این زندگی مشترک چیه واقعا؟ خیلی دلم گرفته

توی دعوایی که داشتیم جوابشو دادم. 

ولی وقتی به زندگی مشترک و بالا پایین های احمقانش فکر میکنم خیلی پشیمون میشم از ازدواجم

من نه اینکه میرم دورش و بهش محبت میکنم باید در مورد اون مسئله پیش اومده حرف بزنم و اونم جواب بده که ...

شوهر من جواب نمیده 

من اهل صحبت کردن هستم ولی اون در مقابل سکوت میکنه یا پررو بازی در میاره متأسفانه

به شدت لوس و بچه ننست

ببین سال هایه اول ازدواج اخلاق شوهرتو شکل میده (اینو مامانم همیشه میگه بهم) من از همون اول ازدواجم ش ...

من الان تقریبا ۴ سال از ازدواجم گذشته

تقریبا تا الان قهر نکردم چون خودم از قهر کردن حس بد میگرم

ولی درست میگی باید به موقع قهر کرد.

شما این طوری نیستی که موقع قهر خودت اذیت بشی؟

من خودم هم اذیت میشم. چطوری این حس رو از خودم دور کنم؟ 

برای خودت برنامه بریز بدون حضور همسرت و غمگین نشون نده، خودتو تو خونه حبس نکن، بیشتر به خودت برس بیشتر برو تفریح و شادی نشون بده ،نشون بده اصلا مهم نیست برات که حرف نزنه یا بی محلی کنه و اتفاقا تو راحت‌تری و وقت واسه خودت بیشتر داری 

ببینه بدون اون عادت کردی می‌ترسه از دست بده توجه تو

میشه مثل قبل ازدواج که خودشونو میکشن دختره نگاشون کنه

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂