2777
2789

قبلا عاشق خواب بودم

باعث میشد از اتفاقات روزمره فاصله بگیرم

اما الان خودش مشکله، تو خوابم ارامش ندارم خیلی اذیت میشم میخوام بیدار بشم ذهنم درگیره...

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلییییی منم مثل توم تنها چیزی ک آرومم می‌کنه خوابه 

شده یروز کامل می‌خوابم 

من آنقدر می‌خوابیدم ناهار و شامم نمیخوردم بعد قند خونم میوفتاد سر درد می‌گرفتم نمیتونستم بلند شم بلند میشدم حال نداشتم اصلا خیلی بد بود 

ی مدتم شبا می‌ترسیدم بخوابم همش فکر میکردم کسی هست هی تا صبح بیدار بودم صبح تازه می‌خوابیدم  

(:A__•~•__M:)
عه ؟ میشه بیشتر توضیح بدین

یعنی عمدتا از راه چاکرای اول زندگی میکنی ( چاکرای ریشه ) : ۱۰-۱۲ ساعت خواب و روی شکم خوابیدن/ حس امنیتشون ضعیفه و خیلی حساسن و پرخاشگرن کمی

یعنی عمدتا از راه چاکرای دوم زندگی میکنی و بالایی ها بسته و ضعیفن ( چاکرای جنسی ) : ۸-۱۲ ساعت خواب و خوابیدن به شکل جنینی

یعنی عمدتا از راه چاکرای سوم زندگی میکنی و بالایی ها اختلال دارن ( چاکرای خورشیدی ) : ۷-۸ ساعت خواب/ به پشت میخوابن/ دارای کمی اختلالات گوارشی

کسایی که فعالیت چاکرای چهارم اونها نمایانه ( چاکرای قلب ) : به سمت چپ میخوابن و ۵-۶ ساعت خواب کافیشونه

چاکرای پنجم باز باشه ( چاکرای گلو ) : ۴-۵ ساعت و متناوب به سمت چپ و راست

چاکرای ششم باز باشه (‌چشم سوم ) : ۴ ساعت میخوابن که خوابشون به حالت خواب و بیداریه

چاکرای تاجی باز هم کلا خوابشون به صورت خواب و بیداریه و عمیق نمیشن تو خواب

یعنی عمدتا از راه چاکرای اول زندگی میکنی ( چاکرای ریشه ) : ۱۰-۱۲ ساعت خواب و روی شکم خوابیدن/ حس امن ...

اطلاعات خیلی جالبی بود با اجازه شات میگیرم...

من خیلیییی علاقه دارم به این چیزا و مدیتیشن..ولی میگن اگه سرخود انجام بدی عواقب داره و اینا 

شما منبعتون چیع؟

اطلاعات خیلی جالبی بود با اجازه شات میگیرم...من خیلیییی علاقه دارم به این چیزا و مدیتیشن..ولی میگن ا ...

اره عواقب داره. ببین ولی اگه همراهش نماز بخونی خیلی حفاظت میشی و رشدت چند برابر میشه

منبع رو اگه دنبالش باشی خودت پیدا میکنی...

خیلییییی منم مثل توم تنها چیزی ک آرومم می‌کنه خوابه شده یروز کامل می‌خوابم من آنقدر می‌خوابیدم ناهار ...

الانم اینجوری هستی یا بدخواب شدی؟

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد

یعنی عمدتا از راه چاکرای اول زندگی میکنی ( چاکرای ریشه ) : ۱۰-۱۲ ساعت خواب و روی شکم خوابیدن/ حس امن ...

یعنی هرچقدر کمتر فرد بخوابه چاکرا هاش بیشتر بازن؟