2777
2789

من دیفالت خشکی دارم ، دکتر هم رفتم بهتر نشد

خلاصه لوبیکانت یه چیزی بوده که ممکن بعد یکم زما دوباره باید تمدید بشه

یک هفته پیش انقدر تو رابطه سوزش داشتم که نگم براتون! میخواستم برم دکتر 

گفتم عفونت گرفتم و خشکی ام دارم بدتر یجوری ورودی رحمم میسوخت که انگار آتیش گرفته و فقط اب خنک به خودم میزدم(ببخشید بابت جزئیات نوشتم خواهرنی که اینجور میشن دقیق بدونن) و فرداش خارش داشتم

تو گوگل زدم دیدم و دیدم نوشته روغن نارگیل خوبه !!!! بکر...

منم شانس داشتم طبیعی ، دوشب پشت هم رابطه با همون روغن نارگیل داشتم و الان اصلا نه سوزش دارم و نه خارش و تو رابطه دومم هم اصلا درد نداشتم. توجه کنید تو دفعات قبل لوبریکانت هم میزدم.... خداروشکر خوب شدم بدون قرص ، عفونت واژن باید کنترل بشه بنظرم صفر نمیشه باز ممکنه با یه آلودگی دچارش بشی .... بهرحال اگه چیزی هم بود تو اون چند هفته بالاخره روغن نارگیل خوب شد

بنویس تا اتفاق بیفتد  اینجا قراره فقط از اتفاق های خوب و مسیر رشد بگم که برای همه اتفاق بیفته. از منفی صفر شروع کردم . خیلی سخته چشم رو مانع ها و استرس ها و اضطراب ها بستن اما چاره ای نداریم باید ادامه بدیم. شعارم این هست یک کاری کردن بهتر از هیچ کاری نکردن هست و هر روز بعلاوه یک شو (هر روز یک کار مثبت انجام بده) . باید به هم کمک کنیم .... اولین قدمم رو میخوام اینجا هم ثبت کنم . اولین هدفم اینه هر روز زبان بخونم. زبان بزرگترین مانع پیشرفت من بود و خیلی باعث شد مسیر رشدم کم بشه.... هر کی دوست داره با من هماهنگ بشه درخواست دوستی بده   برنامه ام ۶ ماه هست.... کتاب ها ۵۰۴ ، ۱۱۰۰، تافل هر روز یک درس و هر روز لغاتش رو اینجا می نویسم. فقط چون دلم نمیخواد تنها باشم با شما میخام به اشتراک بزارم. بسم الله... بریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وغن نارگیل جذب پوست میشه 

پس کثیف بازی نداره

خانوما من خوندم روغن بنفشه هم خوبه و خواص ضد باکتری داره 

میخوام دفع بعد بخرم اگه دوباره سوزش خارش گرفتم بزنم ببینم چجوریه میشه تو رابطه اگه کسی تجربه داره بگه

بنویس تا اتفاق بیفتد  اینجا قراره فقط از اتفاق های خوب و مسیر رشد بگم که برای همه اتفاق بیفته. از منفی صفر شروع کردم . خیلی سخته چشم رو مانع ها و استرس ها و اضطراب ها بستن اما چاره ای نداریم باید ادامه بدیم. شعارم این هست یک کاری کردن بهتر از هیچ کاری نکردن هست و هر روز بعلاوه یک شو (هر روز یک کار مثبت انجام بده) . باید به هم کمک کنیم .... اولین قدمم رو میخوام اینجا هم ثبت کنم . اولین هدفم اینه هر روز زبان بخونم. زبان بزرگترین مانع پیشرفت من بود و خیلی باعث شد مسیر رشدم کم بشه.... هر کی دوست داره با من هماهنگ بشه درخواست دوستی بده   برنامه ام ۶ ماه هست.... کتاب ها ۵۰۴ ، ۱۱۰۰، تافل هر روز یک درس و هر روز لغاتش رو اینجا می نویسم. فقط چون دلم نمیخواد تنها باشم با شما میخام به اشتراک بزارم. بسم الله... بریم 

روغن بزنی بدتر عفونی میشه ک

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

روغن نارگیل ضرر نداره بره توی بدن؟

بنظرم دائمی نزن. دو شب لوبریکانت ، ی شب نارگیل ولی نوشته بود روغن بنفشه و نارگیل مشکلی نداره....

به نظرم یه معاینه برو منم درد تو رابطه داشتم رفتم گفتن زخمه تو رحم اگه دیر بری خوب شدنش سخته من دونوبت دارو خوردن آخرشم درد داشتم الان میخام برم طب سنتی که عرق کاسنی بخورم هم داخل تشت بشینم و اینکه عنبر نساره  دود کنم چون با دارو شیمیایی خوب نشدم. اگه کسی از طب گیاهی سر در میاره کمک کنه 

چیپس چسب چسس
روغن بزنی بدتر عفونی میشه ک

الان چرا خوبم پس؟ نارگیل درمانی هست ، جذب بدن میشه