2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور

85 بازدید | 12 پست

بچه ها من امسال احتمالا برم پیام نور نتونستم درس بخونم زیاد؛ فک کنم معدل دوازدهمم شده۱۵🥲💔 میشه برم حقوق پیام نور بخونم بعدش واسه کنکور ارشد برم دانشگاه های دولتی تهران؟همچین چیزی میشه؟

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوق مرکز استان با کنکوره 

من معدلم ۱۷ بود رفتم

البته میتونی شهرستان که بدون کنکوره رو بزنی 

اصلا معدلم مهم نیست مهم مدرک دیپلم و اینکه مردودی نداشته باشی 

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.

حقوق معدل بالا ۱۷ میخاد دلت خوشه شاید آزاد قبولت کنن

نگفتم دولتی گفتم پیام نور ! من امسال یه سری مشکل برام پیش اومد درس نخوندم مگر نه قبلش وضعیت درسیم خیلی خوب بود منظورم اینه تو کنکور کارشناسی ارشد اگه رتبم خوب باشه میشه از پیام نور رفت دانشگاه دولتی؟؟

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
حقوق مرکز استان با کنکوره من معدلم ۱۷ بود رفتمالبته میتونی شهرستان که بدون کنکوره رو بزنی اصلا معدلم ...

پیام نور هستی شما؟ من شهرستانم

اینکه ارشد کجا قبول شی باز مثل کنکور به سطح تلاش خودت برمیگرده..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

نگفتم دولتی گفتم پیام نور ! من امسال یه سری مشکل برام پیش اومد درس نخوندم مگر نه قبلش وضعیت درسیم خی ...

وقت مشاوره بگیر از مشاور بپرس اینجا هرکس به نظریه داره 

و جواب درستی پیدا نمیشه 

حقوق مرکز استان با کنکوره من معدلم ۱۷ بود رفتمالبته میتونی شهرستان که بدون کنکوره رو بزنی اصلا معدلم ...

نه مردودی ندارم 

ممنونمم ❤️❤️

وقت مشاوره بگیر از مشاور بپرس اینجا هرکس به نظریه داره و جواب درستی پیدا نمیشه

💕✨️🙏

معدل نهایی دوازدهم

یا معدل کل دیپلم؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

نزدیک شهریور یا وقت انتخاب رشته برو دفترچه انتخاب رشته رو بگیر انتخاب کن تو اونجا نوشته، اگه حقوق با ...

مرسیی ممنونم از راهنماییتون🥲✨️