2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور

93 بازدید | 12 پست

بچه ها من امسال احتمالا برم پیام نور نتونستم درس بخونم زیاد؛ فک کنم معدل دوازدهمم شده۱۵🥲💔 میشه برم حقوق پیام نور بخونم بعدش واسه کنکور ارشد برم دانشگاه های دولتی تهران؟همچین چیزی میشه؟

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوق مرکز استان با کنکوره 

من معدلم ۱۷ بود رفتم

البته میتونی شهرستان که بدون کنکوره رو بزنی 

اصلا معدلم مهم نیست مهم مدرک دیپلم و اینکه مردودی نداشته باشی 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

حقوق معدل بالا ۱۷ میخاد دلت خوشه شاید آزاد قبولت کنن

نگفتم دولتی گفتم پیام نور ! من امسال یه سری مشکل برام پیش اومد درس نخوندم مگر نه قبلش وضعیت درسیم خیلی خوب بود منظورم اینه تو کنکور کارشناسی ارشد اگه رتبم خوب باشه میشه از پیام نور رفت دانشگاه دولتی؟؟

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
حقوق مرکز استان با کنکوره من معدلم ۱۷ بود رفتمالبته میتونی شهرستان که بدون کنکوره رو بزنی اصلا معدلم ...

پیام نور هستی شما؟ من شهرستانم

اینکه ارشد کجا قبول شی باز مثل کنکور به سطح تلاش خودت برمیگرده..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

نگفتم دولتی گفتم پیام نور ! من امسال یه سری مشکل برام پیش اومد درس نخوندم مگر نه قبلش وضعیت درسیم خی ...

وقت مشاوره بگیر از مشاور بپرس اینجا هرکس به نظریه داره 

و جواب درستی پیدا نمیشه 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

حقوق مرکز استان با کنکوره من معدلم ۱۷ بود رفتمالبته میتونی شهرستان که بدون کنکوره رو بزنی اصلا معدلم ...

نه مردودی ندارم 

ممنونمم ❤️❤️

وقت مشاوره بگیر از مشاور بپرس اینجا هرکس به نظریه داره و جواب درستی پیدا نمیشه

💕✨️🙏

معدل نهایی دوازدهم

یا معدل کل دیپلم؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

نزدیک شهریور یا وقت انتخاب رشته برو دفترچه انتخاب رشته رو بگیر انتخاب کن تو اونجا نوشته، اگه حقوق با ...

مرسیی ممنونم از راهنماییتون🥲✨️