2777
2789
عنوان

پارنترم

103 بازدید | 9 پست

بچه ها بم گفت برا شروع زندگی ندارم خونه جور کنم باید سختی تحمل کنی خونه بابام بمونیم ی سالی یا بیشتر 

گفت که اگر مامانم مریض بشه چکار می‌کنی گفتم واقعا مث مامانم ازش مراقبت میکنم 

گفت میترسم ولم کنی

با اینکه همیشه پشتش بودم حمایتش کردم ابراز علاقه و محبت کلامی و رفتاری داشتم می‌گفت میترسم ولم کنی

حالا ما قبلا دیدم  آقا یهو سرد شد یهو عوض شد یهو تغییر کرد بیان کردم رفتارت اینجوریه بی توجهی می‌کنی درستش کن نکرد منم اذیت بودم ی کات شیش هفت ماهه داشتیم و باز برگشتیم الان یک ساله همه چیز خوبه ولی می‌گفت میترسم ولم کنی چکار باید کنم 

خب بزار خونه بگیره بعد

چه عجله ایه

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیشبم گفتیم‌این آدم سمیه که اون حرفا رو درباره مادرت زده

ولش کن و برو 

از این شوهر در نمیاد برات 

این دست پیش گرفته برای ول کردن

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

بگو با ترست نمیتونم کاری کنم!یا کنار بیا یا اعتماد کن 

این چیزای سم چیه😐

درمورد خونه خانوادش موندن هم همینجوری نظر نده کار اسونی نیست 

مراقبت از فرد دیگه هم اصلا اسون نیست 

حرفی بزن که بعدا نزنی زیرش

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...