2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر میشه خواهش کنم یک تاپیکمو گزارش بزنید فقط یکیه میخواپم پاک بشه لطفا

به نی نی یار بگو حذف کنه ،گزارش الکی من کاربر رو به تعلیقی میکشونه ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

سلام استارتر میشه خواهش کنم یک تاپیکمو گزارش بزنید فقط یکیه میخواپم پاک بشه لطفا

برا چی میخوای پاکش کنی چیز خاصی که نیست . حق دارن حذف تاپیک‌ و ندادن خوندمون والا 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

دوست عزیز یعنی با مسئله اعتیاد مشکلی نداری و فقط رابطه جنسی کم و زیادش براتون دردسر ساز شده ؟ اعتیاد اوایلش ممکن میل جنسیشون بالا باشه اما بمرور به صفر هم میرسه ( طبق شنیده ها گفتم و ممکن درست نباشه ) 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

اونایی که تریاک مصرف می‌کنند سردن از این لحاظ

من آدم تریاکی دیدم ۳۶،۳۷ ساله بوده . زن و دوتا بچه داشته دوس دخترم داشته 😂 همشون هم سرد نیستن 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

من آدم تریاکی دیدم ۳۶،۳۷ ساله بوده . زن و دوتا بچه داشته دوس دخترم داشته 😂 همشون هم سرد نیستن

حتما یه چیزی دیگه هم مصرف میکرده یا استثنا بوده 

تا جایی که من شنیدم سرد هستن