2777
2789

امضام 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه کی حاجت گرفته که شما دومیش باشی!!اگر یک درخواست رو اریک انسان عادی بکنی اگر حتی رمانتیک هم نباشه با دوبار التماس دلش به رحم میاد ولی برای ارحم الراحمین !!!هفت خوان رو طی کنی و اصلا جا افتاده !!و نودونه درصد هم اتفاق نمیفته.اون یک‌درصد هم آیا نمی‌تونه از قانون احتمالات پیروی کنه!؟؟؟سالها پیش اگر کسی بچه دار نمیشد میگفتن مصلحت خداست.ولی الان با کمک علم و با فناوری کشت رحم همسایه قدیمی ما صاحب سه قلوی بسیار زیبا باهوش و...شده!!!یا طرف بچه دار نمی‌شده مثلاً با زور دعا و التماس صاحب فرزند شده!!!و فرزندش ناقص!!بعد بهش ایراد می‌گیرند که دیدی خدا نمی‌خواست بده!!!صلاح نبوده.خب اگر تولد محصول خداست زحمت می‌ کشید بچه سالم اهدا میکرد!!حقیتی در دنیا وجود نداره و دست قهار طبیعت همه جا تعیین کننده س.من تو هین های احتمالی را بجان میخرم .تا شاید ذهن خیلی ها را آزاد کرده باشم از امید های واهی

عجب بیهوده تکراریست دنیا

یک خاله ای من دارم.بسیار مومن و متعصب!!همیشه در حال انواع نمازها .و مجالس انواع روضه ها و ادعیه...یعنی اینقدر گرفتار و بدبخته که حد و حساب ندارع.اگر نیان بگن هزکیو بیشتر دوست داره بیشتر گرفتار می‌کنه تا....بس کنید این توجیهات عجیب غریب و.وقتی چاره ندارید...این با خدا کمکت می‌کنه .و قانون کائنات و...در تضاد کامله.خاله من از بدبختی های دنیا یکیش پسر معتادش هست که واقعا عذابش میده و هیچ نذر و نیازی آفاقه نکرده.نوه های معلول که چقدر نذر و نیاز باز....هیچ...آخه خود خدا نمیگه از لحاظ تبلیغاتی لااقل اینقدر برام بد نباشه.معلومه باعث بی ایمانی میشه .در واقع بی ایمانی که نه!!باعث آگاهی میشه...تا اومد و اومد یکی از بچه هاش که پدر به دختر سه ساله بود و چقدرم پسر خوبی بود سرطان گرفت...گفتیم خدایا نزد یه عمر عبادتشو لااقل با شفای این بچه بده ...چکارها که نکرد .دوستان .شش سال آزگار انواع سفره ها ...انواع نمازها!!!آخرش هم اتفاقی که نباید میفتاد افتاد.!!!بعد از این اتفاق هرچند سفره مفره های خاله تعطیل شد .ولی....بگذریم...ببینید تعصب چکار می‌کنه .در توجیه مرگ بوش میدونین چی گفت !!!؟گفت خاله پژمان شانس آورد که زنده نموند وگرنه با این همه مسکن هابی که هردقیفه میخورد کلیه ای براش نمونده بود که!!تعصب تا کجا.هنوز هم اینو از صلاح خدا می‌دونه!!!آخه لامصب مگه نمیتونست کاری بکنه که مشکلات کلیوی هم در صورت شفا پیدا نکنه!!!..طبیعت بی رحمه!!طبیعت یک قانون روتین هست..منتظر هیچ معجزه ای نباشید.هرکاری کردین خودتون کردین.به امید واهی ننشنید

عجب بیهوده تکراریست دنیا

چند بار خوندید؟

سلام لطفا توی نماز شب ، برای کار شوهرم دعا کنید اسمم راضیه هست ، داره شغلش رو عوض میکنه و مشکلات خاص خودش رو داره.

قطعا و قطعا و قطعا کار خوبه خدا درست کنه،سلطان مسعود خره کیه .ایراد نگیرید سلطان محمود رو ندیدم ولی سلطان مسعود رو دیدم .