2777
2789
عنوان

بچم پنج ماه و نیمشه ولی شیر نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 41 پست
پس همون، شاید دلش درد میکنه. دکتر به شکمش دست نزد؟

یه مورد اینکه بچه های شیر خشکی مثلا اگه شیر خشک ولرم باشه یا سرد باشه به یکیشون عادت میکنن من همیشه ولرم درست میکنم اینبار این سرد شده بود مک زد و ول کرد دیگه نخورد میتونه از همین باشه ؟؟

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید لثه هاش میخواره میخواد دندون دربیاره که گریه میکنه

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

شیر ولرم براش درست کن ببین میخوره،شاید شیرسرد بهش دادی دوست نداشته

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

دستاشم همش تو دهنشه همه چیو هم میبره سمت دهنش

دندون ....لثه هاش میخاره  ممکنه 

و این کاملا طبیعی هست که بچه هرجی رو ببره سمت دهنش چون سنی هستن که با دهن میخوان همه چی رو کشف کنن و بشناسن  اینها مطلقا به گرسنگی ربط نداره