یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین تا به جاهایی که عقیده نیست اشکال ندارد مثلا مذهبی هستم یوگا در حد ورزش و کشش و آرامش انجام میدم ولی جلوترش که دیگه مذهب و عقیده هندو و بودا و اینا هست جایز نیست مطلقا تا کفر و شرک هم میبره آدم رو
من فقط میخام دوتا از چاکراها (البته چاکرای چشم سوم نیست ) باز بشه خیلی فواید زیادی براش نوشتنبه عقای ...
سمت این چیزها نرو اولش فانتزی و قشنگه بعدش میبنی کلی شیاطین و اجنه به زندگیت باز کردی تا آخرش بدبخت شدی رفت تازه همونم هیچ تضمینی نیست این داستان چاکرا و اینها درست باشه یا نباشه اگه اینقدر مسأله مهمی بود تو خود اسلام بهش پرداخت میشد
یه کلیپ دیدم دیشب مرده میگفت سینه زدن تو مجالس عزاداری خودش باعث خیلی از اتفاقای خوب تو بدن ک دونه دونه گفت ولی من یادم نیست یه دونسم همین باز شدن چاکرا و دفع انرژی های منفی و جذب انرژی های مثبت میشه