2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تا به جاهایی که عقیده نیست اشکال ندارد مثلا مذهبی هستم یوگا در حد ورزش و کشش و آرامش انجام میدم ولی جلوترش که دیگه مذهب و عقیده هندو و بودا و اینا هست جایز نیست مطلقا تا کفر و شرک هم می‌بره آدم رو

ببین تا به جاهایی که عقیده نیست اشکال ندارد مثلا مذهبی هستم یوگا در حد ورزش و کشش و آرامش انجام میدم ...

من فقط میخام دوتا از چاکراها (البته چاکرای چشم سوم نیست ) باز بشه خیلی فواید زیادی براش نوشتن

به عقایدشون هم کار ندارم و شفای اصلی رو از خدا میدونم

بنظرت چکار کنم

پاکسازی چاکرا برخلاف دین نیست

با ورزش و مدیتیشن همه نمیشه بازشون کرد، همش با مراقبت روی اعمال و پایبندی به اخلاقیات درست میشه

راهش خودسازی و دوری از گناهه 

اونایی که صرفا با یوگا میخوان انجامش بدن چرت و پرته

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من فقط میخام دوتا از چاکراها (البته چاکرای چشم سوم نیست ) باز بشه خیلی فواید زیادی براش نوشتنبه عقای ...

سمت این چیزها نرو اولش فانتزی و قشنگه بعدش میبنی کلی شیاطین و اجنه به زندگیت باز کردی تا آخرش بدبخت شدی رفت تازه همونم هیچ تضمینی نیست این داستان چاکرا و اینها درست باشه یا نباشه اگه اینقدر مسأله مهمی بود تو خود اسلام بهش پرداخت میشد

پاکسازی چاکرا برخلاف دین نیستبا ورزش و مدیتیشن همه نمیشه بازشون کرد، همش با مراقبت روی اعمال و پایبن ...

من روش‌هایی که خوندم اصلا مراقبت اخلاقی نداشت بیشتر یوگا بود و تصور درمانی و استشمام رایحه و پوشیدن رنگ فلان و اینا.

شما خودتون نتیجه گرفتین؟

یه منبع خوب معرفی میکنین بهم؟پیج یا کتاب و ...

سمت این چیزها نرو اولش فانتزی و قشنگه بعدش میبنی کلی شیاطین و اجنه به زندگیت باز کردی تا آخرش بدبخت ...

اخه اجنه و اینا فقط مال چاکرای چشم سومه اینطور که شنیدم.من چاکرای قلب و خاجی رو میخام فعال کنم.

بعدم میگن زمان اسلام این چیزا نبوده علم جدیده

یه کلیپ دیدم دیشب مرده میگفت سینه زدن تو مجالس عزاداری خودش باعث خیلی از اتفاقای خوب تو بدن ک دونه دونه گفت ولی من یادم نیست یه دونسم همین باز شدن چاکرا و دفع انرژی های منفی و جذب انرژی های مثبت میشه

شرعی حرامههر عقیده و کاری جز اونکه اسلام گفته حرامهالبته آدم مذهبی با مذهبی فرق دارهمذهبی هم دیدم که ...

اخه فتواها رو هم که دیدم اکثرا احتیاط کرده بودن و شرط توحید گذاشته بودن.حرام قطعی نگفته بودن

من روش‌هایی که خوندم اصلا مراقبت اخلاقی نداشت بیشتر یوگا بود و تصور درمانی و استشمام رایحه و پوشیدن ...

منم مثل شما داشتم به بیراهه میرفتم با این روش‌هایی که تو همه سایت‌ها نوشته🫠 اینا فقط یه بخشی از راه هستن

کانال یوتیوب استاد کاوه بهترینه، ایشون خیلی خوب توضیح میدن و فلسفه ماورا براتون قابل فهم میشه 

آدم مقید و باخداییه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.