2777
2789
عنوان

وسط ورزش حمله قلبی شدم

122 بازدید | 11 پست

*علت اینکه چند بار در این باره تاپیک زدم اینه که این موضوع برام خیلی مهمه

و اینکه هفته پیش هم به خاطر ریتم خیلی بد و  نامنظم قلبم و ضربان ۲۷۰ توی ورزش بیهوش شدم و فهمیدم با ۱۰ دقیقه ماساژ برگشتم_ یه دختر ۱۷ ساله ام

الان هم که بیدار شدم تازه بالای دو تا کتف هام از پشت درد میکنه خیلی انگار منقبض شده. عضله های سینه چپم هم گرفته

این نوار چیز بدی نشون میده؟؟؟؟

آیا از نظرتون ما متخصص قلب و عروقیم؟؟😐

بابا این چیزا مهمه جاش مطرح کردن توی نی‌نی سایت نیست باید برید پیش متخصص

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آیا از نظرتون ما متخصص قلب و عروقیم؟؟😐بابا این چیزا مهمه جاش مطرح کردن توی نی‌نی سایت نیست باید بری ...

میبرم نشون میدم ولی گفتم شاید کسی باشه که بلد باشه لااقل یه نظر بده

یه دختر ۱۷ساله ای بعد سنت رو زدی ۱۵ بعد تو یه تاپیکت زدی برا دخترت واتساپ نصب کردی

واااااا

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
میبرم نشون میدم ولی گفتم شاید کسی باشه که بلد باشه لااقل یه نظر بده

اینجا کسی از این چیزا سر در نمیاره.

وقتی cpr شدید یعنی ایست قلبی بوده و قلب همینجوری یهویی بی‌دلیل ایست نمیکنه، ریتم بد و نامنظم هم ممکنه آریتمی باشه طبق چیزایی که من میدونم. 

باید حتما زیر نظر پزشک باشید و تست‌های مختلفی ازتون گرفته میشه تا دلیلش تشخیص داده بشه.

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

یه دختر ۱۷ساله ای بعد سنت رو زدی ۱۵ بعد تو یه تاپیکت زدی برا دخترت واتساپ نصب کردیواااااا

کاربری خودم رو قطع کردن با مادرم استفاده میکنیم هردو

و برای سن هم مادرم چون خیلی بلد نبودن اشتباه سنشون رو زدن

الآن شما بعد cpr مراجعه نکردید بیمارستان؟ بستری ندادن؟ اصلا زنگ زدن آمبولانس؟

اگه می‌رفتید بیمارستان بدون شک متخصص رو حتی اگه نداشتند از آنکال میوردند.

الآن شما بعد cpr مراجعه نکردید بیمارستان؟ بستری ندادن؟ اصلا زنگ زدن آمبولانس؟اگه می‌رفتید بیمارستان ...

چرا ۱ روز بستری بودم ولی بعدش خودم درخواست ترخیص دادم به خاطر ورزشم