2777
2789
عنوان

شما بودین چی می‌گفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 42 پست
ببین برای همچین آدمایی فقط یه روش هست . اول اینکه با خودت تمرین کنی که حرفاشون اهمیت نداشته باشه برا ...

آره اوایل همین کارو میکردم خودمو میزدم به اون راه حتی اهمیت نمی‌دادم اما حالم واقعا بد میشد، ولی یک ساله تصمیم گرفتم محترمانه تا جایی که میشه جواب بدم ولی اصلا حاضر جوابی بلد نیستم، آخه چرت میگه برای خرید های بچه م واقعا هزینه کردیم مادرم هزینه کرده همه چی خوب گرفتیم، اصلا اون برا دخترش 7- ۸ سال پیش خیلی کم خرید کرد خودش با زبون خودش بهم گفت، ولی برا من زبل شده! البته به من ربط نداره برا دخترش چی خریده چی نخریده اصلا نه سوال کردم تا حالا نه نظری دادم اما برا من تند تند نظر میده بجای اینکه بگه دستشون درد نکنه وظیفه نداشتن اما خرید کردن

ببین برای همچین آدمایی فقط یه روش هست . اول اینکه با خودت تمرین کنی که حرفاشون اهمیت نداشته باشه برا ...

من اصلا روم نمیشه اینجوری بگم بیا براش بخر، همینجوری وسایلش رو ندیده دقیق میگه فلان چیز رو نداره بعد من با زبون خودم بگم بیا براش بخر، اما اگه بتونم یدف باید بگم اگه نظر داد گفت خوب نیست باید بگم بریم باهم یدونه خوبشو برا بخر مامان جونش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین وارد این بازی اصلا نشو . تو زن شوهرتی اون مادرش ، هر کدوم جایگاه خودتون و دارین ، اصلا نیفت تو ...

نه من اصلا تو فاز رقابت نیستم اما اون نباید اینجوری دخالت کنه و با حرفاش بگه من کم میذارم برا شوهرم! خودش زنه ینی نمیدونه کسی که تازه مادر شده نیاز به کمک و حمایت نه اینکه ازش انتظار بیجا داشته باشه

من اصلا روم نمیشه اینجوری بگم بیا براش بخر، همینجوری وسایلش رو ندیده دقیق میگه فلان چیز رو نداره بعد ...

نه اگه گفت فلان چیز رو نداره که شما خریدی برای بچت ، با تعجب بگو وا داره که ، مامان بابام بنده خداها همه چی گرفتن براش ولی اگه درباره رنگ و جنس وسایل نظر داد بگو به نظر من که خوبه و راضیم ازش ولی چون شما هم مامان جونشی و نظرت مهمه ، باشه بیا بریم بهترش رو برای نوه ات بخر 😉😉😉

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
نه من اصلا تو فاز رقابت نیستم اما اون نباید اینجوری دخالت کنه و با حرفاش بگه من کم میذارم برا شوهرم! ...

بیخیال عزیزم ، یه کلمه حرف که مهم نیست ، اسمش هم دخالت نیست ، مثلا داره برای بچش دلسوزی میکنه . ولش کن بابا 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بیخیال عزیزم ، یه کلمه حرف که مهم نیست ، اسمش هم دخالت نیست ، مثلا داره برای بچش دلسوزی میکنه . ولش ...

جلو من داره میگه چرا ناهار ندارین ینی داره دلسوزی می‌کنه؟ چندین بار دیدم شنیدم که شام ندارن معمولا برم بهشون بگم چرا شام ندارین خوبه؟ بنظرم این اسمش دخالته، مخصوصا اینکه من بچه م کوچکه، شوهرم خودش اینجوری نیست چشمش ببینه نرسیدم نشده هیچی نمیگه

جلو من داره میگه چرا ناهار ندارین ینی داره دلسوزی می‌کنه؟ چندین بار دیدم شنیدم که شام ندارن معمولا ب ...

دلسوزی برای پسر خودش نه شما  ، یعنی مثلا من خیلی نگران پسرم و خورد و خوراکش هستم . ببین واقعا انقدر مهم نیست مخصوصا که میگی شوهرت هم خدا رو شکر دهن بین نیست .کلمه ای که میگم زیاد درست نیست ولی یه خودشیرینی ریزی خواسته بکنه برای پسرش . شما هم که جوابش رو دادی ، چرا انقدر ذهنت رو مشغولش کردی ؟

دلسوزی برای پسر خودش نه شما ، یعنی مثلا من خیلی نگران پسرم و خورد و خوراکش هستم . ببین واقعا انقدر ...

آره متوجه شدم برا پسرش منظورتونه، درسته دهن بین نیست اما هر چقدر هم مرد دهن بین نباشه کم کم این حرفا زیاد بشه یکمی روش تاثیر میذاره، می‌دونی برا چی مشغوله چون هی تمدید میشه چون از گذشته هم خیلی چیزا بوده الانم گاهی که میرم اعصابم برا یچی خورد میشه... قبلی هنوز یادم نرفته یچیز دیگه پیش میاد 

آره متوجه شدم برا پسرش منظورتونه، درسته دهن بین نیست اما هر چقدر هم مرد دهن بین نباشه کم کم این حرفا ...

ببین حس میکنم اون موضوعاتی که قبلا پیش اومده یه جورایی صبرت رو لبریز کرده ، تحملت تموم شده برای همین دیگه هر مسئله کوچیکی که پیش بیاد میشه مثل قطره آخر لیوان که سرریزش میکنه . شما باید یه جورایی اون بار قبلی رو از روی دوشت برداری که بتونی از این به بعد رو مدیریت کنی . به نظرم با یه مشاور کاربلد صحبت کن ، اگه امکان حضوری رفتن نداری توی برنامه اسنپ یه قسمت پزشکی هست که بخش مشاوره هم داره ، یه مشاور انتخاب کن و هزینش رو هم اینترنتی میشه بدی ، اگه هزینش برات زیاد بود هم میتونی زنگ بزنی به« ۱۴۸۰ » مشاوره رایگان میدن . یه روز که خونه خودت بودی و همسرت سرکار بود و بچت هم خوابید یه تماس بگیر ، ضرر نداره .بعضی وقتا راه حل های خوبی میدن که کمکت میکنه اون خودخوری ها و عصبانیت های قدیمی رو رها کنی و با فکر آزادتر و بار عصبی کمتر ادامه بدی . حتی اگه اثر نداشته باشه هم امتحانش ضرری نداره 

ببین حس میکنم اون موضوعاتی که قبلا پیش اومده یه جورایی صبرت رو لبریز کرده ، تحملت تموم شده برای همین ...

آره دقیقا همین هست که گفتید لبریز شده، سعی میکنم یادم بره اما نمیتونم فراموش کنم اگه میشد خوب بود، یبار یه دوره مجازی شرکت کردم یسری چیز داشت گوش کردم نصفه تاثیرش موقتی بود،

آره دقیقا همین هست که گفتید لبریز شده، سعی میکنم یادم بره اما نمیتونم فراموش کنم اگه میشد خوب بود، ی ...

ببین ناامید نشو ، اگه یه دوره یا مشاور خوب نبود یا اثرش موقت بود دلیل نمیشه مشاور دیگه هم خوب نباشه . این قضیه خیلی مهمه چون وقتی اعصابت بهم بریزه و اینجوری خودخوری داشته باشه ، هیچ لذتی از زندگیت نمیبری . شادی خودت ، گرمی زندگیت با همسرت ، حتی اینکه بتونی مادر خوب و صبوری برای بچت باشی همشون تا حد زیادی به آرامش اعصاب خودت بستگی داره که این قضیه روی همشون تاثیر بد میذاره . شما که نمیتونی ارتباطت رو با خانواده همسرت قطع کنی ، اخلاق اونا رو هم نمی تونی عوض کنی پس تنها راهت همینه که بتونی یه جوری مسائل گذشته رو حل کنی و برای آینده هم مدیریت کنی قضیه رو .یه مشاور کاربلد میتونه کمکت کنه توی این قضیه