2777
2789
عنوان

معلمی فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 17 پست
قبول شدنش سخته از آزمون بگیر تا مصاحبه و...

درسته تو برخی موارد (واقعا مسائل بی دلیل و غیر ضروری) سختگیری زیاد داره این ارگان؛ ولی مسئله کمی نیست پرورش معلم یعنی ساختن آینده یک جامعه، و باید برای دادن این عنوان به یک خانم یا آقا دقت فراوونی بشه البته که در همهه مسائل نه فقط بحث های کلیشه‌ای ... 

ببین دوتا نکته برای استخدامی هست حتما در نظر بگیر

۱. ظرفیتش پایینه و قبولی سخته. مثلا ممکنه توی یک منطقه فقط یک معلم از طریق این آزمون جذب کنن و تعداد زیادی دارن برای همون ظرفیت یک نفر رقابت میکنن. 

۲. اینم که دوستان گفتن دیگه برگزار نمیشه فعلا که داره برگزار میشه ولی احتمالش هست که در آینده برداشته بشه چون حرفش هست.

پس اگر واقعا مطمئنی میخوای معلم شی بهتره از طریق همون کنکور بری فرهنگیان اگرچه که اونم تلاش نیاز داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بقیه رشته ها هم میشه رفت ولی فکر کنم از رشته انسلنی شانس قبولی بیشتره چون آموزگار بیشتر میخوان.

آزمون استخدامی هم هست ولی خب مشخص نیست که تا چند سال دیگه هم باشه یا نه و اینکه رشته دانشگاهیت رو بگیرن یا نه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️