2777
2789
عنوان

معلمی فرهنگیان

209 بازدید | 17 پست

اگه بخوای معلم شی حتما باید بری فرهنگیان؟

من همو میرم نهم برا انتخاب رشته میپرسم

الان نمیشه مثلا من همین رشته ای که میخامو برم بعد اگه خوستم ازمون معلمی بدم؟

بعد برا فرهنگیان باید از انسانی بری؟

چه رشته ای میخوای بری؟

میتونی آزمون استخدامی بدی ولی خب قبولیش خیلی سخته فرهنگیان دیگه وقتی قبول شی مثل اینه که رسمی حساب میشی دیگه

فقط برای انسانی نیس از بقیه رشته هاهم میشه رفت

آنكه را حُبّ على نيست به دل ، از ما نيست/..ارغوان میبینی؟به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده اند.."/.. او خداوند ناممکن هاست درحالی که تو بر ممکن گریه میکنی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام 

نه عزیزم شما هر رشته‌ای که باشی میتونی برای آزمون فرهنگیان ثبت نام کنی و بعدش هم توی مصاحبه ها. 

اگر هم دوست نداری دانشگاه فرهنگیان بری میتونی رشته تحصیلیت رو ادامه بدی و بعد تو آزمون استخدامی و جذب معلم طبق ماده ۹۸ شرکت کنی و به صورت قراردادی مشغول شی که باز هم تعهد خدمت داره و باید چند واحد تخصصی فرهنگی پاس کنی و احتمالا بعد از مدتی شاید حدود ده سال رسمی می‌شید . 

اگر هم شرکت کردید حتما هنگام انتخاب رشته به محل خدمت اندازه محل تحصیل دقت کنید چون بعدا خیلیی انتقالی گرفتن سخت میشه.

انسانی، تجربی، ریاضی، از همشون می تونی بری فرهنگیان ولی من دبیر هستم و دیدم که برای آموزگار ابتدایی، رشته تجربی ها بیشتر قبول میشن. چون به دروس مختلف تسلط دارن 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

از هر سه تا رشته میشه رفت فرهنگیان.  ولی خب مثلا برای اینکه معلم جامعه شناسی بشی باید از انسانی بری، برای اینکه معلم زیست بشی باید از تجربی بری و...

بجز فرهنگیان آزمون استخدامی هم هست بعد اینکه مدرک لیسانس رو گرفتین میتونین شرکت کنین ولی خب ظرفیتش خیلی کمتره و شما باید آزمون بدید تا قبول بشید. از فرهنگیان که برید دیگه حتما معلم میشید ولی اونم باز باید رتبه مورد نیازشو تو کنکور بیارید دیگه

هر سال میگن امسال دیگه نداریمش و جذب فقط از طریق وانشگاه فرهنگیان انجام میشه ولی به حدی کمبود معلم د ...

قبول شدنش سخته از آزمون بگیر تا مصاحبه و...

کاش داشتم تمام چیزهایی را که با پول خریدنی نیست