2777
2789
عنوان

خداحافظ شاید برای همیشه💔

289 بازدید | 23 پست

من چند وقت یکبار میام تو این سایت و بخشی از ترانه ها و شعرهام رو با شوق و ذوق و به قصد لذت بردن افراد به اشتراک میگذارم ،

هر چند وقت یکبار کسانی پیدا میشن که بی دلیل به من بی احترامی میکنند و این برای من خیلی سنگینه...

پیشنهادات و انتقادهای سازنده رو همیشه با دل و جان پذیرفته ام اما این بی مهری ها قلبم رو چنگ میزنه .

چه چیزی باعث شد که اینقدر بی دلیل به همدیگه هجوم ببریم به قصد تخریب و باهم مهربون نباشیم؟!...💔

شاید دیگه هیج فعالیتی نکنم .

امیدوارم همگی در پناه خدا باشید و سلامتی و موفقیت همدم لحظه هاتون باشه❤️🌹🙏

ممنون از همه کسانی که مهر و محبتشون رو به من روا داشتند❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه تو مجازی کسی کسی رو نمیشناسه و از بس مردای بیشعور دیدیم تو سایت همه رو مث هم میبینیم بدرود

اخه بی دلیل چرا باید به یک کسی که ترانه و شعر نوشته توهین بشه؟!

این بی مهری ها و توهین ها توجیهی نداره ، چه از طرف مردها چه از طرف زن ها

اخه بی دلیل چرا باید به یک کسی که ترانه و شعر نوشته توهین بشه؟!این بی مهری ها و توهین ها توجیهی ندار ...

به منم زیاد بی دلیل توهین شده قبلا مینشستم گریه میکردم، ولی خب وقتی پی بردم اینجور ادما تو زندگی واقعی شون دارن تو مشکلات دست و پا میزنن و دیگه کلا سلامت روانشون به خطر افتاده و حتی نمیتونن فکر کنن بیخیال همه چی شدم دیگه ناراحت نمیشم

به منم زیاد بی دلیل توهین شده قبلا مینشستم گریه میکردم، ولی خب وقتی پی بردم اینجور ادما تو زندگی واق ...

دقیقا به نکته درستی اشاره کردید .

این واکنش ها یا از مشکلات روانی ای میاد که زندگی هاشون براشون درست کرده ، یا از عقده و یا از حال بد اون لحظه هاشون .

امیدوارم هرجا هستین  موفق باشین

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

دقیقا به نکته درستی اشاره کردید .این واکنش ها یا از مشکلات روانی ای میاد که زندگی هاشون براشون درست ...

باید یاد بگیریم چطور از کنار یه سری حرفها بی اهمیت رد بشیم، البته با واکنش قاطعانه ولی اروم

سلامت باشید همچنین .این دریای محبت شما نشون میده که لایق بهترینها هستید .پس بهترینها نصیبتان خواهد ش ...

ممنونم

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

باید یاد بگیریم چطور از کنار یه سری حرفها بی اهمیت رد بشیم، البته با واکنش قاطعانه ولی اروم

بله درسته .

من کمی در این زمینه ضعف دارم و خیلی زیاد از واکنش های توهین آمیز حالم خراب میشه .

بله درسته .من کمی در این زمینه ضعف دارم و خیلی زیاد از واکنش های توهین آمیز حالم خراب میشه .

تو مجازی بخاطر ناشناس بودن بعضیا خیلی افسار گسیخته رفتار میکنن حس ازادی دارن 

بنظرم تاپیک هایی که میزنید و قفل کنید تا صرفا کسایی که خوششون اومده از شعر یا حرفی ک گفتین لایک کنن و واکنش منفی دریافت نکنین