2777
2789

سلام .از شدته حرکاته جنین و ناگهانی بودنش از خواب پریدم یهو آروم شد .میترسم میگم نکنه بند ناف پیچیده و داشته تقلا میکرده چون میگن حرکاته ناگهانی و شدید هم خوب نیس.کسی تجربه پیچیده بند ناف و نداشته؟ میشه بگین چجوریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس فکر الکی نکن اگه برات بد نیست کمی شربت بخور و خودتو گرم کن شروع میکنه تکون خوردن اگه اصلا تکون نخورد حتما برو دکتر

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

دوستم دوهفتە قبل از زایمان رفت بیمارستان فکرکنم گفت برای اینکە وقت زایمان بگیرە،یە‌همچین چیزی

معاینەش کردن گفتن برو برای زایمان سریع

بعدشم گفتن دور گردنش ناف پیچیدە ببرین سزارین

میگفت کل دوران بارداریم یکبار هم حرکاتشو متوجە نشدم

دوستم دوهفتە قبل از زایمان رفت بیمارستان فکرکنم گفت برای اینکە وقت زایمان بگیرە،یە‌همچین چیزیمعاینەش ...

بچه اولم خیلی حرکاتش آروم بود این یهوو میبینی میخواد همون موقع پوسته شکمم پاره کنه از شدته حرکاتش . آنقدر دردم میاد که نگو . واسه همین میترسم

اصن ربطی نداره.من بچم حذکاتش شدید بود ولی بند ناف دور گردنش نبود اما دوستم بچش آروم حرکت می کرد اما ...

ممنون آرومم کردی .میترسم . امروز یکم آروم شد و ولی دوباره حرکاتش همونجور بود.مامانم میگه شیطونه فقط آنقدر نگران نباش