2777
2789
عنوان

نظرتون چیه سیزده صفر

100 بازدید | 11 پست

سلام بر همگی

میگم من داشتم با خودم فکر میکردم این سیزده صفر از کی مد شد؟ فکر کنم منبع سیزده صفر، اینستاگرام باشه، به نظرم بیایید ما توی نینی سایت تبدیلش کنیم به سیزده ربیع یا هفده ربیع، یا هرروز دیگه توی ماه ربیع، چون وقتی سندی و منبعی نداره، چرا ما باید توی ماهی که ماه غم و اندوه هستش، ماه دلتنگی و سنگینی آسمان و زمین هستش، ما فکر کنیم قراره خوشی و گشایشی حاصل بشه؟! اما ماه ربیع، ماه خوشحالی و گشایش هستش، حالا که میخواهیم دنبال برآورده شدن حاجات دنیایمون باشیم بهتر نیست توی ماه شادی و خوشحالی و خیر و برکت دنبالش باشیم؟ این با عقل و منطق سازگارتر هستش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منبعش همینجا بود کجای کاری . بعدشم چرا برای یه خرافات یه خرافات دیگه بسازیم خودمون تقویم نداریم بچسبیم به عربا

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised

عزیزم منبعش همین نی نی سایت بود من اون تاپیک اصلی رو خوندم

یه رسم قدیمیه که تو بعضی شهرها بوده و مردم هم نتیجه گرفته بودن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

پس همین جا هم ختمش کنیم.

راستی این که انسان کجایی هست، مثلاً من یک ایرانی هستم که دینم رو اسلام انتخاب کردم، میتونی عرب باشی اما دینت رو مسیحیت انتخاب کرده باشی، اینکه کجایی هستی منافاتی نداره با اینکه چه دینی رو انتخاب کردی.

چ خنده دار  میگن از نی نی سایت شروع شده ....!

نخیر 

از یک اقتصاد دان که به فکر طلافروشی و بالا رفتن دلار و سکه بوده 

ماه صفر و ماه محرم  خرید طلا نسبت به ماه های دیگه ناچیزه   

این اقتصاددان اومد گفت چکار کنم !؟

گفت نون تو خرافاته 

ی خرافه چسبید به ماه صفر   و کیف کرد

ی آلوی شیرینم🎀

اتفاقااین مسئله ۱۳ صفروایناکلا از همین سایت شروعش بودوهمجابعدهاپخش شد که همون کاربرهم بعدهااعتراف کر ...

همون که گفت ۱۶ نفر با هم رفتیم خرید؟

جدی سرکاری بود!

یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه 

همون که گفت ۱۶ نفر با هم رفتیم خرید؟جدی سرکاری بود!

یادم نیست این قسمتشو اما اولین کسی که همچین چیزی روباب کردبله به گفته خودش سرکاری بود  اونموقع هایادمه همه عصبانی بودن ازش