2777
2789
عنوان

نصف شبی یاد رکبی افتادم که اول ازدواج خوردم😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 76 پست
عه؟یعنی منم ممکن بود پشیمون بشم؟

اره مطمعنم من مثلا خواستم حرف حرف خودم باشه اشتباه محض ببین انگار بدله پشیمونم واقعا کل فامیلای خودمونم گفتن بهم الانم انقدر زشت شده انداختمش کنار فقط دوران نامزدی دستم کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم🤣ولی ببین فدا سرت اون سلیقه تورو تقلید کرده و بنظرم بهترین کارو کردی طلا برداشتی سفید مثل بدل ...

رنگ طلاهام الان دیگه واسم مهم نیست

من واسه اون دورو بازیه سوختم

به خواهرشوهرت بگو چی شود حلقه طلا سفید برداشتی ؟😐مستقیم بهش بگو ک شوهرت هم باشه بگو منو نزاشتین خود ...

یادمه همچین چیزی گفتم ولی سفت و سخت نگفتم.

الانم بعد از این همه سال دیگه فایده نداره.

به شوهرمم بگم یا میگه ولش کن یا میگه خب سفید برمیداشتی.

اره مطمعنم من مثلا خواستم حرف حرف خودم باشه اشتباه محض ببین انگار بدله پشیمونم واقعا کل فامیلای خودم ...

بده پرداخت کنن،براق بشه ناز میشه.

خیلی چیزای دیگه هم بوده.

بابای من نمیذاشت پیش شوهرم بخوابم ولی خواهرشوهرم با نامزدش رفتن سفر سه روزه.

تا کمر تو مسئله بچه دار شدن ما سوال و جواب میکردن ولی ما سوال کنیم کلی جواب میدن...

یه بوم و دو هوا هستن کلاً