2777
2789
عنوان

اتفاق امشب🥲🥺

798 بازدید | 51 پست

من با یه فردی نزدیک ۱۰ ماهه تو رابطم‌ راستش اوایل فقط برا تجربه رفتم ولی بعد ۳ ماه دیدم دارم بهش دلبسته میشم و اونم خوب زیاد راجع به ازدواج صحبت می‌کرد

اومدم عیبمو نشون دادم (یه عیب بزرگ دارم که ظاهریه و کلا خانوادم از نظرشون نباید ازدواج بکنم بابتش) 

و این آقا اول ناراحت شد که چرا بهش نگفتم یه یکی دو هفته صحبت نکردیم و همه چی تموم شد ولی خوب خودش مجدد برگشت سمتم ولی دیگه مثل قبل راجع ازدواج صحبت نمیکنه و خوب حرفای احساسیش کم شده با اینکه می‌دونم که واقعا دو دله بابت این موضوع و حق میدم بهش 

امشب دیگه خوابم نبرد تصمیمو گرفته بودم که برا همیشه فردا به بیرحمانه ترین حالت ممکن تمومش کنم گر چه نابود میشدم ولی چیزی که تهش معلوم نباشه یا جدایی باشه برا جفتمون بده مخصوصا اینکه اون فرد روحیه وابسته تری داره 

ولی با کمال تعجب امشب برا اولین بار تو این ساعت زنگ زد ولی ابراز علاقه کرد .

همیشه همینطوره وقتی تصمیمی میگیرم در این مورد به کاری می‌کنه که کلا پشیمون شم 

چیکار کنم من الان 🥲🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقول یه دیالوگ تو فیلم قرنطینه اون عیب و زخم نیس اون ستاره اس که باعث درخشیدنت شده دیگه نگو عیب دارم بگو یه جور خاصی ام عزیزم وقتی شرایطتو پذیرفته اومده جلو توام اوکی شو 

ما خود شکسته ایم چه باشد شکست ما

فقط خدا کنه واسه لحظه ای احساساتش فوران نکرده باشه.... 

به نظرم بابت امشب دل نبند بهش.... 

صبر کن 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
خیلییی بزرگه سعی میکنم قایمش کنم ولی هر کی دیده تعجب کرده و اظهار دلسوزی

عزیزدلم باور کن خیلیا مشکلات بزرگتری داشتن، من خودم طلاق گرفتم دوباره ازدواج کردم و یا خواهرم کلویید های خیلی گنده روی پوستش داره که فک‌ میکردیم کسی نخوادش ولی الان سالهاست که ازدواج کرده و خیلی هم خوشبخته.... خودت رو محدود نکن

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️