2777
2789
عنوان

یه سلام بدیم به امام حسین

72 بازدید | 1 پست

به نیت سلامتی پدر و مادرامون و آمرزش اشتباهات والدین آسمانیمون 

به نیت صلح جهانی و باز شدن گره های روانیمون

به نیت دل همه اگه به صلاحمونه اونچه که آرزومونه

به نیت خوب شدن حالمون 

سلام ارباب بی کفن سلام آقا جان ابا عبدالله ما خطاکاریم روز محشر شفاعتت رو روزیمون کن 

ما نه دار و درخت میخایم نه حوری و پری ما رو به نگاه گرمت به همنشینی ولو به درگاه خونت دعوت کن

آقا اگر آبرویی هست از گره ی الفتیه که ما رو به اهل بیتت و مادرت زهرا وصل کرده 

ما رو به شیعه بودن قبول نداری حقه حرفی نیس ارادت ما رو نسبت به خاندانت بپذیر 

خدایا تو رو به آبروی امام حسین تو رو به پاهای زخمی خانوم رقیه تو رو به معصومیت سرباز کوچولوش علی اصغر تو رو به مظلومیت ارباب که عزیزترین کساش رو آزردن ولی دردش این شد که چرا اون ملعونا به خودشون نیومدن تو رو به آه زهرا ازین مصیبت قسم تمام مردم عالم رو از جهل نجات بده 

الهی ما رو نه با ترس از جهنم و نه به شوق وصل به بهشت .. که به رایحه ی وجود خودت سرمست کن که مقصدمون تو باشی و تو 

میدونم که تو میبینی یا رب میشنوی یا رب آروم جونمی حتی زمانی که روسیاهم ،تویی که همیشه آغوشت بازه تویی که همیشه شونه هات گرمه ،تویی که همیشه دستات نوازشگره من به لطف تو امید دارم من به فضل و بخشندگی تو امید دارم 

مگه میشه خدایی مثل تو داشت و عاشقش نبود؟! مگه میشه؟من کور باشم این همه کرمتو نبینم.زبونم قاصره از؟وصفت خدا مهربون نگارنده ی من ..

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

در رأس همه حاجت، سلامتی و فرج امام زمان علیه السلام 

صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین 

صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین 

صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.