2777
2789
عنوان

چی بخریم...

203 بازدید | 13 پست

سلام دوستان.داداشم تابستون نامزد کرد(عقد نکردن)

حالا من از شما راهنمایی میخوام که باید برای عروسمون عید چیکار کنیم عیدی چی ببریم ؟؟؟

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلا و آجیل و میوه و شیرینی و لباس میبرن اصولا البته برا عقدکرده ها 

برا نامزد فکر کنم یه تیکه طلا کافیه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

یه هفت سین کوچیک یه تیکه طلا و اگر لباس برای عیدش خریدید یا پارچه. میتونید با خرید کمی اجیل شلوغش کنید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بنظر من طلا نخرید .ممکنه یه مدت طولانی هم بخوان عقد بمونن اونوقت تو همه مناسبتا توقع طلا داره . عین خانوم داداش من 

براش لباس بخرید با شیرینی و گل ببرید

به حدی هیچی برام مهم نیست که اگر مشکلی باهام دارین خودتون حلش کنین ! 🚶🚶

فاميل شوهر من رسمشون اينه مانتو و شلوار و روسري و كيفو كفش ميخرن و تزيين ميكنن

اجيل 

ست كامل مسي يا كريستال كه مال من كريستاله

ميوه تزيين شده

سفره هفت سين

و...

اين متنو بخونين حتما😍❤️👇🏻یکی تو 23 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو 10 سال بعد به دنیا میاره ،اون یکی 29 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره.یکی 25 سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه ،اون یکی 29 سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه.یکی 30 سالگی ریس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه،اون یکی 45 سالگی رئیس شرکت میشه و تا 90 سالگی عمر میکنه. تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر.تو توی زمان خودت زندگی میکنی،پس آروم باش از زندگی لذت ببر و خودتو با کسی مقایسه نکن.

وا خب ببینید رسم خودتون چیه.. رسم عروستون رو هم بپرسید.

شهر ما خوبش اینجوریه ؛ میوه و شیرینی و گوشت و روغن که حتما باید باشه. مادرشوهرمن همیشه دوتا کله قند و یک بسته حنا هم میزاشت قدیمی شده ولی میزاشت دیگه. میرسیم به کادو لباس عید + یک تیکه طلا

بجای طلا میشه یک تیکه از وسایل خونه مثل ماشین ظرفشویی یا جاروبرقی بسته به وضعیت خانواد😀. 

لطفا همشو با کلاس گل گلی کنین. من داداشم عروسی کنه کل تزئیناتشو خودم از الان به عهده میگیرم 😀 البته زیاد ولخرجی نمیکنیم در حد جیبمون

البته اینا واسه دوران عقد قبل عروسی بود. شما که هنوز عقد نکردین. به نظرم داداشت خودش با نامزدش بره یک کادوی اساسی بگیره خوب باشه

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏

یه تیکه طلا و پارچه و سبزه و ماهی وآجیل تزیین شده.البته بعضیا شلوغش میکنن و دوتا دوتا مانتو و کیف و کفش و شلوار و چادری هم میبرن که به نظر من خرج اضافه اس

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞