2777
2789
عزیزم یه سوال باید تیتر بتاداد؟من ازمایش بتا دادم بعدسقط که صفر بود.نرمال ازمایشگاه زده بودبالای10با ...

اره عزیزم من تیتر بتا دادم ازمایشگاهه گفتش با این عدد بتا حالا حالا ها باید بیای آز بدی 

خدایا آرامشمو از تو میخوام  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

11 میل کمه که خداروشکر

مال شما نگفت چند میل؟من1/8سی سی بودوکه ابعادشم زده بود 16میلی متر

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼
من بتام هشت بود بعد از سقط . عزیزم حتما سونو واژینال بده تا مطمئن بشی . چون دکتر من گفت اگه بتا زی ...

وااای از کورتاژ میترسم مرسی عزیزم از راهنماییت میرم حتما

خدایا آرامشمو از تو میخوام  
آره اما آندومترم خیلی ضخیمه پروژسترون خوردم پریود نشدم امشب ۷روزه ال دی میخورم گفت باید بشی رو اعص ...

واییی من ماه قبلش بعدسقط پری شدم 18هم.ولی این ماه رو نشدم فقط ترشحات خیلی کم قهوه ایی دارم اونم کممم. سه روزه اینجورم.نمیدونم چرااا.چندتابی بی هم زدم منفی بود.

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼
زن بودن همینش بده

خداییش ...بنظرت طبیعیه اینجور باشه اخه این ماه میشد دومین پری بعد سقط که اینجور شد

خداییش ...بنظرت طبیعیه اینجور باشه اخه این ماه میشد دومین پری بعد سقط که اینجور شد

والا من اطلاعاتم زیر خطه فقره.ب نظرم یه دکتر برو

فقط اینو میدونم ک هورمونا قاطی میکنن.تخم شوید شربت زعفرون بخور باز بشی گلم

وااای از کورتاژ میترسم مرسی عزیزم از راهنماییت میرم حتما

اصل نگران نباش عزیزم . من تخم شوید دم میکردم . رازیانه دم میکزدم میخوردم . زعفرون دم کرده . سیاه دونه . ترکیب ماست و نشاسته .

همه اینا به دفع بقایا کمک میکنه . حتما استفاده کن عزیزم

⁦♥️⁩⁦♥️⁩