2777
2789
فک کنم پریود بشی حله

عزیزم با داشتن بتا پریود میشم؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من بعد از این مدت دکترم گفت بتا باید زیر ده باشه . گفت بالای ده ینی بقایایی داری که دفع نشده

عزیزم بتای من ۱۲ بقایا محسوب میشه؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
عزیزم بتای من ۱۲ بقایا محسوب میشه؟

عزیزم برای اینکه ببینی بقایا داری یا نه اول باید بری سونوگرافی . اکه واژینال باشه که دقیق تره . 

من اول سونو واژینال انجام دادم . گفت بقایای پراکنده داری .

رفتم پیش دکتر . گفت برای اینکه بدونی بقایا با قاعدگی دفع میشه یا نه ، تیتر بتا بده اگه زیر ده بود ، دیگه نیاز نیس بیای پیشم . چون با قاعدکی دفع میشه .

اگه بیشتر بود بیا  .

همسرم از دکتر پرسید مثلا اگه عدد بتا چند باشه زیاده؟ گفت مثلا بیست و یا سی زیاده و باید بیای .

این دقیقا حرفی بود که دکتر بهم گفت عزیزم . 

حالا واسه شما دوازده س و ، فک کنم اینم دفع بشه با قاعدگی .

نظر دکترتم بپرسی بهتره .

ولی چیزای قاعده اور هم بخور تا اگه چیزی هم مونده دفع بشه

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
عزیزم برای اینکه ببینی بقایا داری یا نه اول باید بری سونوگرافی . اکه واژینال باشه که دقیق تره .  ...

مرسی واقعا.. دکتر تا ج آز بتا رو دید با آرامش گفت همرو دفع کردی گفت بقایا نداری 

پس خیالم راحت شد شما هم گفتی

حالا باید منتظر بشم ببینم پریود میشم یا نه ممنون لطف کردی