2777
2789

بله عزیزم.مگه سونو بقایا ندادین شما؟چند هفته سقط شد؟

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله عزیزم.مگه سونو بقایا ندادین شما؟چند هفته سقط شد؟

وااای چرا دوبار سونو شدم دکتر گفتش یکم لخته مونده که بت قرص دفع میشه دوره قرصام تموم شد بهم آز داد که شد ۷۵

خدایا آرامشمو از تو میخوام  
عزیزم من بعد از این مدت دکترم گفت بتا باید زیر ده باشه . گفت بالای ده ینی بقایایی داری که دفع نشده

عزیزم یه سوال باید تیتر بتاداد؟من ازمایش بتا دادم بعدسقط که صفر بود.نرمال ازمایشگاه زده بودبالای10بارداری.

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼
گفتش یکم لخته مونده که با قرص دفع میشه 

من بتام هشت بود بعد از سقط .

عزیزم حتما سونو واژینال بده تا مطمئن بشی .

چون دکتر من گفت اگه بتا زیر ده باشه ، با قاعدگی دفع میشه وگرنه نیاز به قرص و یا کورتاژ داره . 

پیشنهاد میکنم حتما سونو واژینال بده

⁦♥️⁩⁦♥️⁩