2777
2789
عنوان

دلم نمیاد از بابام پول بگیرم

248 بازدید | 10 پست

دلم میخواد عمل کنم زیبا شم

واقعا هم لازم دارم

روز به روز هم افزایش قیمته کارای زیبایی 

یکم فشار بیاره میتونه پولشو بده 

ولی دلم نمیخواد

گناه داره

خودمم میخوام مجدد کنکور بدم نمیتونم برم سرکار

دوست داشتم این قضیه تابستان تموم شه

چیکار کنم

بندازم سال بعد برم سرکار؟ دوباره یه سال با این قیافه کنار بیام

سال دیگه قیمتا فضایی

خانوم مهندس ( خواهرم ) از ایران رفت و کاربریش دست من موند

وقتی پول نداری.

بیخیالش

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی معذبمچون میگم نکنه فکر کنه واسه جلب توجه پسرا اینکار و میکنم لعد با خودش میگه که چی؟

نه بابااا تو زیاد سختش میکنی منم برا عمل بینیم از بابام پول گرفتم تازع من متاهل هم بودم 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
مجبورم نصف صورتم دماغمهلبام عین خط چشما عین معتادا گوووودبعد میگه نه دماغت به صورتت میاد🫤

ببین دکترا قیمت های مختلف دارن من نیشابورم دکتر هست عمومی هر سیسی ژل هشتصد میزنه میتونی برای لبت بار اول ارزون بزنی حتی اگه بیشتر بود هرماه یک سیسی بزن گونه ت هم ژل بزنی دماغت کوچیک میشه فکر کنم تاپیک ۰۰۱۰ دیدی

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 چه دوره ای رو‌ گذروندیم ما ، مغازه دارایی رو دیدیم که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، رتبه کنکورایی رو دیدم که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست