بی پولی بی درامدی بی شغلی ..اومدم درددل کنم.دوتا بچه دوقلو دارم امسال میرن پیش کلی هزینه داره .با بدبختی ثبت نامشون کردم .حالا یه لیست بلند بالا مدیر فرستاده لوازم تحریر .برا جفتشون نمیدونم چند تومن میشه هیچ پولی ندارم. نه کیف خریدم نه کفش نه هیچ..خدا نبخشد اون مسئول که دو ساله منو سر میدوونه و استخدامم نمیکنه...برام دعا کنید دیگه نا ندارم بچه ها..عصبی شدم .بچه هام متأثر از شرایط روحی من دارن آسیب میبینن..برامون دعا کنید 😔😔😔💔💔💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گول شون بزن وسایل ارزونتر بخر بگو این خوشگلتره فلانه
آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم
مامان میشه پیتزا بخری ..مامان میشه برام هودی سویشرت بخری تا حالا نداشتم..مامان میشه بریم خونه بازی...مامان دلم بستنی میخواد..مامان این اسباب بازی چه خوشگله میشه برام بخری..مامان ما چرا تا حالا نرفتیم مسافرت؟ نه نه نه نه...مامان برف چه شکلیه چرا شما همش زیر قولتون میزنید 💔💔💔