2777
2789
عنوان

بی پولی یعنی مرگ تدریجی

209 بازدید | 21 پست

بی پولی بی درامدی بی شغلی ..اومدم درددل کنم.دوتا بچه دوقلو دارم امسال میرن پیش کلی هزینه داره .با بدبختی ثبت نامشون کردم .حالا یه لیست بلند بالا مدیر فرستاده لوازم تحریر .برا جفتشون نمیدونم چند تومن میشه‌‌‌ هیچ پولی ندارم. نه کیف خریدم نه کفش نه هیچ‌‌..خدا نبخشد اون مسئول که دو ساله منو سر میدوونه و استخدامم نمیکنه...برام دعا کنید دیگه نا ندارم بچه ها..عصبی شدم .بچه هام متأثر از شرایط روحی من دارن آسیب میبینن..برامون دعا کنید 😔😔😔💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری ولی نذار متوجه اوضاع بشن 

گول شون بزن وسایل ارزونتر بخر بگو این خوشگلتره فلانه 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

انشاالله تو برکت، رفاه، سلامتی و دلخوشی غرق بشی خواهر

خدا بچه هاتو زیر سایه ات حفظ کنه

تلاشت بکن بلاخره این روزها هم میگذره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

مامان میشه پیتزا بخری ..مامان میشه برام هودی سویشرت بخری تا حالا نداشتم..مامان میشه بریم خونه بازی...مامان دلم بستنی میخواد‌‌..مامان این اسباب بازی چه خوشگله میشه برام بخری..مامان ما چرا تا حالا نرفتیم مسافرت؟ نه نه نه نه...مامان برف چه شکلیه چرا شما همش زیر قولتون می‌زنید 💔💔💔

انشاالله تو برکت، رفاه، سلامتی و دلخوشی غرق بشی خواهر خدا بچه هاتو زیر سایه ات حفظ کنه تلاشت بکن بلا ...

۱۱ساله خسته م دیگه روح و روانم داغونه.‌هزارتا مشکل دست به دست داده و من شدم بیمار..دعا کنید برام

۱۱ساله خسته م دیگه روح و روانم داغونه.‌هزارتا مشکل دست به دست داده و من شدم بیمار..دعا کنید برام

عزیزم🥺

همسرت کار کنه و ساعتش بیشتر کنه والا ملت دو روز هم بیکار بمونن لنگ نون شب میشن 

هرکاری میتونی بکن شروع کن بقیش کم کم درست میشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻