2777
2789
عنوان

یلحظه بیاید مشورت کنیم فکرم درگیره

176 بازدید | 33 پست

بچه ها امشب شوهرم داشت تعریف میکرد که دوستم گفته میرم خونه یه زن و شوهری دوست شوهر من یعنی با شوهر زنه و زنه با هم رابطه جن...سی برقرار میکنن خیلی تو فکر رفتم که نکنه یوقت شوهر منم بره تو نخ این چیزا یا بهش فکر کنه نمیتونمم چیزی به شوهرم بگم مینرسم روش تو روم باز بشه نمیخوامم حساسیت نشون بدم از طرفی اون پسره تو محل کار شوهرمه نمیدونم چی کنم حس میکنم شوهرمم ی مقدار تغییر کرده قبلا به پوششم خیلی گیر میداد الان اصلااااا امشب با کراپ کت رفتم پارک پشمام ریخت چیزی نگفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم باهاش صحبت کنبگو خط قرمزت چیاست اگه فلان چیزو ببینی میزاری میری

خب دور از چشم من کاری میکنه

بعد ما ۲ ماهی میشد مشکل داشتیم الان تازه اشتی کردیم نمیتونم باز تهدیدش کنم ۴ تومن پول مشاور دادم برای ۶ جلسه فکر میکنم که تراپی بشیم

خیلیییی ذهنم درگیره

امشب یکی از باجه ای ها پارک داشت منو قورت میداد با نگاه هاش شوهرم دوستشو دیده بود داشت با اون حرف میزد به شوهرم گفتم بریم دیگ این اقا حالمو بهم زد از بس نگام کرد یه کلمه حرف نزد قبلا یه غری میزد لااقل میگفت درست لباس بپوش یا چیزی امسب هیچچچچچ بعد شب که اومدیم اینو تعریف کرد حس بدی گرفتم

چی شد زندگیش؟

شوهرش ازاینایی بود ک قرآن میخوند و خعلی با خدا بود

یه رفیق داشت ک با وجودش زنش چنتام دوست دختر میگرف

این شوهرشو ع مسجد باید جمع میکردی

یه مدت با اون تو محل کارش رفت و اومد

آخرش خیانت کرد ب رفیقم

خدا ازش نگذره

من خودم رابطه ی قبلیم سر رفیقش به هم خورد

مواظب باش رفیق و همکار خیلی تاثیر داره

متاسفانه همین بازگو کردن گناه باعث میشه زشتی گناه بریزه و عادی بشه مردا انگار عادتشونه کارای زشت رو برای دوستاشون تعریف کنن .فقط حواست به زندگیت باشه و سعی کن با همسرت رفیق باشی 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
توروخدا یجوری بگو با اونا قطع ارتباط کنهرفیق من همینجوی بدبخت شدااا قشنگ عین شمانمیخام نفوذ بد بزنم ...

اصن از روزی که این رفتتو این شغل جدید ما زندگیمون شد بحث و دعوا انقدر که روش تاثیر گذاشتن ادمای اونجا بخدا تحمل این یکیو ندارم

پدرم سرطان پروستات داره بابد عمل بشه به مامانم گفته میترسم برم عمل کنم بمیرم این بچه بدبخت بشه زندگیش بهم بخوره من نباشم یعنی من اخه شوهرم از بابام حساب میبره