بچه ها امشب شوهرم داشت تعریف میکرد که دوستم گفته میرم خونه یه زن و شوهری دوست شوهر من یعنی با شوهر زنه و زنه با هم رابطه جن...سی برقرار میکنن خیلی تو فکر رفتم که نکنه یوقت شوهر منم بره تو نخ این چیزا یا بهش فکر کنه نمیتونمم چیزی به شوهرم بگم مینرسم روش تو روم باز بشه نمیخوامم حساسیت نشون بدم از طرفی اون پسره تو محل کار شوهرمه نمیدونم چی کنم حس میکنم شوهرمم ی مقدار تغییر کرده قبلا به پوششم خیلی گیر میداد الان اصلااااا امشب با کراپ کت رفتم پارک پشمام ریخت چیزی نگفت
وای عزیزم دعا میکنم حالشون خوب بشه زودترنمیتونی یکاری کنی از این کاره بیاد بیرون؟من جای تو دارم حرص ...
نه هرچی بگم میگهتو نون و ابمونو میدی از اینجا درییام؟ به این کار هم به شدت وابستس یک هفته نرفت همه عالم بهس زنگ زدن التماس که برگرد سرکار اون یک هفته همچی خوب بود تو خونه ما
وای عزیزم دعا میکنم حالشون خوب بشه زودترنمیتونی یکاری کنی از این کاره بیاد بیرون؟من جای تو دارم حرص ...
نه هرچی بگم میگهتو نون و ابمونو میدی از اینجا درییام؟ به این کار هم به شدت وابستس یک هفته نرفت همه عالم بهس زنگ زدن التماس که برگرد سرکار اون یک هفته همچی خوب بود تو خونه ما