2777
2789

الانم از قصد ی کاری کرد خوابم بهم بریزه نمیتونم بخوابم که فردا نرسم برم لباس بخرم 

خیلی حیوونه این بشر  

هرطور شده میرم بازار لباس می‌خرم 

چیکار کرده که خوابت به هم ریخته

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمارت و بده خودمون بهت زنگ بزنیم فردا حتما بری خواب نمونی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

چیکار کرده که خوابت به هم ریخته

دعوا کردیم خودش مثه گاو خوابه 

پول من چ ربطی به اون داره از بس گداس 

ب پیسی خورده به زور خرج خورد و خوراکو در میاره منم با همه گدایی ‌هاش کنار اومدم ولی الان حتی محصولات آرایشی بهداشتیمم ته کشیده ی تیکه طلا که از خونه بابام اوردم رو میخوام بفروشم واسه خودم لباس بخرم گو خوری میکنه که چرا واسه خرج خونه نفروختی

گفتم اون وظیفه توعه حتی خرید لباس منم وظیفه توعه نکبته 

خاک برسرش‌ اعصابمو بهم ریخت من میرم لباس بخرم که ابرو خودشم نره همه بفهمن تو اوضاع بد هستیم 

دعوا کردیم خودش مثه گاو خوابه پول من چ ربطی به اون داره از بس گداس ب پیسی خورده به زور خرج خورد و خو ...

مراسم عروسی یا مجلس مهمی دارین ؟ طلا حیفه آخه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊