2777
2789
عنوان

اوق زدن برای شیرخشک

152 بازدید | 17 پست

مامانا دخترم شیر اپتامیل پپتی میخورد که تلخ هستش، بعد یه مدت شیر اپتامیل اچ آ بهش دادم خوب بودش تستش و چیزی نشد

از دیشب تاحالا شیر آپتامیل ساده شروع کردم دیشب خورد و صبحم خورد ،ظهر تا یه قطرش می‌ریخت دهنش اوق میزد حالت تهوع میگرفت

باز سره شب خیلی گشنش بود ۹۰ تا خوردش

الان طبق روال همیشه که اچ آ رو ۱۲۰ تا قبل خواب میخورد  ساده براش ساختم تا چشید اوق زد

چیکار کنم بنظرتون؟؟؟ یعنی چون شیرینه اوق میزنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره احتمالا خوشش نمیاد به اون شیرخشک ها عادت دارهعلائمش چی بود که شیرخشک ضد حساسیت می‌دین و ببخشید چ ...

الان یکسال و دوماهشه . قبلا علائمش دونه خیلی زده بود و رفلاکس داشت و مقعدش قرمز بود دکتر گفت شیر پپتی شروع کن

الان یکسال و دوماهشه . قبلا علائمش دونه خیلی زده بود و رفلاکس داشت و مقعدش قرمز بود دکتر گفت شیر پپت ...

ولی دکتر به من گفت تا یک سالگی این شیرخشک هارو بدم به شما چی گفتن ؟

آره بچه منم همینطور هست

چرا همونی که باهاش اوکی بود زو ندادی بهش ؟

چون شیرپپتی برای بچه‌های آلرژیک هستش و یجورایی شیر رژیمی هستش پروتئین گاوی نداره ، باید کم کم قطع بشه و شیرخشک ساده داد 

ولی انگار دخترم ب طعم تلخش عادت کرده بود ،الان شیرخشک معمولی ک خوشمزس رو نمیخوره

ولی دکتر به من گفت تا یک سالگی این شیرخشک هارو بدم به شما چی گفتن ؟آره بچه منم همینطور هست

دختر منم تا یکسالگی پپتی خورد، بعد کم کم اچ آ شروع کردم قاطی با پپتی و هی مقدارشو بیشتر کردم تا کامل اچ آ دادم یکماه 

جدیدامیخوام معمولی بدم اگر بخوره 

دختر منم تا یکسالگی پپتی خورد، بعد کم کم اچ آ شروع کردم قاطی با پپتی و هی مقدارشو بیشتر کردم تا کامل ...

این رژیمی ها بهترین از همینا چرا نمی‌دی

اچ آ مزش بهتره ، پپتی خیلی تلخه

این رژیمی ها بهترین از همینا چرا نمی‌دیاچ آ مزش بهتره ، پپتی خیلی تلخه

خب اخه الرژیش برطرف شده برای چی شیر رژیمیش بدم که پروتئین گاوی نداره . میخوام معمولی بخوره

خب اخه الرژیش برطرف شده برای چی شیر رژیمیش بدم که پروتئین گاوی نداره . میخوام معمولی بخوره

آهان خوبه پس 

راستی آزمایش هم برای آلرژی دکتر گرفت یا نه همینطوری تشخیص دادن؟

چون شیرپپتی برای بچه‌های آلرژیک هستش و یجورایی شیر رژیمی هستش پروتئین گاوی نداره ، باید کم کم قطع بش ...

آخی عزیزم حتما دکتر اطفال و نوزاذ ببرش و از طرف من ببوسش و بشگونش بگیر 😄

من برای پسرم چندبار شیرخشک عوض کردم

راحتترین راه اینه که تا یه مدت یواش یواش دوتا شیر رو قاطی کنی که به تغییر طعم کنار بیاد

مثلا من روز اول ۹ قاشق کامفورت میریختم، یه قاشق معمولی

روز دوم ۸ قاشق کامفورت، ۲ تا معمولی

روز سوم ۷ تا، ۳ تا

.

.

.

اینا رو به اندازه یکروز داخل یه قوطی خالی مخلوط میکردم که راحت‌تر باشم و کل روز طعم شیر یکسان باشه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
آهان خوبه پس راستی آزمایش هم برای آلرژی دکتر گرفت یا نه همینطوری تشخیص دادن؟

همینطوری آنلاین از راه دور گفت پپتی بده ،اصلا نمیدونم واقعا الرژی بود یانه چون مدفوعش خونی نبود