2777
2789

من با پسری مجازی آشنا شدم و یک سال ازم بزرگ تره سربازی رفته و کارش هم توی عینک سازی این چیزاست من خودم دنبال کار می‌گشتم بهش گفتم میشه برام کار پیدا کنی گفت بیا پیش خودم آدرس داد رفتم برای مصاحبه این چیزا بعد پسره بهم گفت بگو مامان من به مامانت گفته که بیای اینجا منم به صاب کار گفتم و وقتی من رفتم صاب کار رفته به پسره گفته از مامانت بپرس دختره چجوری دختری هست خانوادش چجورین. بعد پسره به من گفته شاید کار بهت نده نمی‌دونم . بعد دیت اول رفتیم بازار گشتیم خیلی کنارش شاد بودم اونم خیلی خوشحال بود گفت میخام با مامانم آشنات کنم بعدش امروز دیت دوم رفتیم بیرون شهربازی وقتی خاستم برم خونه گفت یعنی چی همش زود میری خونه گفتم خانوادم نگران میشن. خلاصه اومدم خونه دیدم  الان نوشته من دلم تنگ شده نمیتونم نبینمت عکستو نشون مامانم دادم مامانم گفت میخواد تورو ببینه میای خونمون . منم گفتم شاید نیام بعد ناراحت شد . گفتم باشه میام خب . اولش گفت مامانم گفته یکشنبه بعد گفت بابام رفته کربلا با داداشم میای خونه مون. 

بعد پسره با رفیقاش پنج شنبه قرار گذاشته اونام رل هامون میارن میخواد چون با من وارد رابطه شده جشن بگیره.

بنظرتون چیکار کنم 

پسره پولدار نیست خونه ندارع ماشین نداره اما سربازی رفته کارش هم عینک سازی و...

خلاصه مامان باباش مثل خودم طلاق گرفتن. و مادرش با یکی دیگه ازدواج کرده. ((( مثل داستان مامان بابای من))

بچه ها واقعا میگم پسره اصلا خوشگل نیست هیچ چیزش خوشگل نیست و همه ی دخترا و پسرای اطرافش گفتن این چند سال رل نداشته . 

من اولین دختری ام که حضوری باهام اونا مجازی بوده

اینم بگم من ۱۹ اون ۲۰ سالشع

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

نرو خونشوناین روزا اعتماد سخته امکان هر اتفاق یا هر تجا وز هست

خودمم یک حس بدی گرفتم 

چرا گفت بریم خونه شون 

گفت باباش نیست 

نگران نباش من به خیلی ها میگم قبلش میخام برم اینجا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم یک حس بدی گرفتم چرا گفت بریم خونه شون گفت باباش نیست نگران نباش من به خیلی ها میگم قبلش میخام ...

نرو گفتن بی فایدس

فقط نرو

اگه بخادت با نرفتن کات نمیکنه

اگه کات کرد و باد کرد یعنی خاسته گیر بندازت

کاربر سال۹۷م
نرو گفتن بی فایدسفقط نرواگه بخادت با نرفتن کات نمیکنهاگه کات کرد و باد کرد یعنی خاسته گیر بندازت

یعنی اینا همش نقشه آن

یا چی 

خونشون نرو میخواد ببینتت یه کافه قرار بذاره کلا ح خوب نگرفتم

نمی‌دونم باهاش کات کنم یا نکنم 

آخه اصلا به دلم نیست ولی خیلی عاشقمه

یجوریهبنظرم مدتها زیر نظر بگیرشحتا شده یکسالاما عجله نکن که بعدا بخای بچه ی بی بابا بزرگ کنیاز ما گف ...

اره راست میگی یجوریه 

دقیقا