2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون تو دعوا توهین کنه 😕

115 بازدید | 5 پست

بعدش معذرت خواهی کنه و پشیمون بشه میبخشید؟ 

من اصلا نمیتونم ببخشم و فراموش کنم …

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

آره هفته پیش عین بحث یه حرفی زد خیلی قلبم شکست 

اومد از دلم درآورد و اون لحظه بخشیدم و الان ۳ روزه که بخاطر همون حرف دارم اشک میریزم و محلش نمیدم 

نمیتونم فراموش کنم  

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من براش مهم نیست چون اگه توهینی کنه من بدتر توهین میکنم

منم کردم ولی همچنان ازش کینه دارم 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

آره هفته پیش عین بحث یه حرفی زد خیلی قلبم شکست اومد از دلم درآورد و اون لحظه بخشیدم و الان ۳ روزه که ...

سلام عزیزم 🥲

اره ما خانما اینجوری هستیم اونا سریع فراموش میکنن 

حقیقتش همون لحظه که اونو گفت من صدتا بدترش گفتم 

ولی همچنان با اینکه معذرت خواهی کرده نبخشیدمش 😵‍💫

سلام عزیزم 🥲اره ما خانما اینجوری هستیم اونا سریع فراموش میکنن حقیقتش همون لحظه که اونو گفت من صدتا ...

سلام به روی ماهت دورت بگردم ، خوبی؟ 

راستش من اونروز هیییچ جوابی بهش دادم همش سکوت کردم، هروقت متقابلا جواب دادم شرایط بدتر شده و دعوا شدید تر ...

ولی الانم ازینور بوم افتادم که رفتم تو سکوت و قهر اصلا محلش نمیدم، جالبه اصلا اهمیتی براش نداره این حال من !😅

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱