2777
2789

۱۶ سالشه 

تو گوشیش دیدم با چند تا پسر چت کرده با یکیشون دوسته در موردش با دوستاشم حرف زده 

نمی دونم چی کار کنم 

خانواده مون جوریه رو این چیزا حساسه 

نمیدونم به مادرم بگم یا نه

تورو خدا بگید چی ‌کار کنم 

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت خواهرانه و دوستانه ارتباطت رو باهاش بیشتر کن  و‌بذار خودش صحبت کنه درموردش،اگه ارتباط دوستانه و‌قوی داشتین بهتون میگفت قبلش پس ارتباط خواهرانه تون رو‌قوی کنید.

ب مادرتون هم نگید چون میخواد دعوا بشه وگرنه موضوع حل نمیشه

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

معلومه خانواده باشخصیت و آبروداری هستید 

نذار خواهرت خراب بشه جلوشو بگیر 

خراب شدن از همین جاها شروع میشه 

بلانسبت خواهرت

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

خیلی سخته.... خواهر بزرگ من مانع میشد با پسرا حرف بزنم... خیلی از خودش متنفر شدم ولی راستش امنیت و سلامتیمو مدیونشم

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

معلومه خانواده باشخصیت و آبروداری هستید نذار خواهرت خراب بشه جلوشو بگیر خراب شدن از همین جاها شروع م ...

تورو خدا دعا کن برام بتونم دوستانه و خواهرانه حلش کنم 

از اون موقعی که فهمیدم هزار تا فکر اومده تو سرم 

یه بار میگم ار سیم کارتش پرینت میگیرم گوشیش میگیرم و سیمش هم مبسوزنم

یه بار میگم زنگ میزنم به پسره میترسونمش

یه بار میگم به اون یکی ابجیم میگم که باهاش حرف بزنه ولی میدونم لجبازه بیشتر تو رومون وایمیسه

یه بار میگم به مادرم میگم

اصلا نمی دونم چی کار کنم 

بچه اس اخه نمیتونم هر جور شد ولش کنم 

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 

فقط و فقط باهاش مثل رفیق صحبت کن

اصلا امر و نهی نکن

بگو اگه حرفی میزنم چون نگرانه آینده هستم

اگه دیدی گارد گرفت ولش کن بعد از چند روز دوباره بگو

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸