2777
2789
عنوان

پسر خواهرم از مادرش متنفر شده

64 بازدید | 1 پست

خواهرم بخاطر دست بزن و مصرف مواد و بد دهنی شوهرش داره جدا میشه ،البته شوهرش خیلی اذییت میکرد و 14ساله داره تحمل میکنه دیگه به ته خط رسیده،دو تا بچه داره پسر12ساله و دختر 9ساله حالا پسرش میگه نباید از پدرم جدا بشی تو باعث همه چی شدی(پدرش یادش میده)

خلاصه چند روز بود پیش پدرش بود و اینجام خواهرم از دوریش له له میزد ،امروز اومد پیش مادرش اونقدر گفت مخوام برم میخوام برم و تو دوساعت اونقدر خواهرمو با حرفاش و رفتاراش ناراحت کرد که خواهرم فشارش رفت بالا و کلی گریه کرد ،بعدش پسرش رفت پیش پدرش،خواهرم زنگ زد برگشته میگه به من زنگ نزن دیگه😔 حالا از شب خواهرم قلبش درد گرفته از رفتارهای پسرش خیلی ناراحته 

خواهرم میگه نکنه من مادر بدی هستم میگم نه ،شاید اون الان نفهمه اما در اینده که این روز ها یادش میاد واقعا حق رو به تو میده ،توام یکبار زندگی میکنی ،بسه این همه سال کتک خوردی و بی پولی کشیدی و اذییت شدی جدا شو ،دخترت پیشته دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.