2777
2789
عنوان

بعضیا چطور میتونن اینجوری باشن

130 بازدید | 5 پست

مهمان اومد خونمون دخترش همسنمه پنج ساعت تمام حرف زد با مامانم هیچکس از حرفاش خسته نشد اونوقت من دقیق پنج دقیقه حرف میزنم بهم میگن چقدر حرف میزنی

چطوری میشه واقعا

از فامیل حرف زد از مسافرتش حرف زد از هنراش حرف زد از همه چی

هیچوقتم ندیدم باهام حرف تکراری بزنه

خسته شدم از خودم چرا من هیچوقت حرف جالبی برای گفتن ندارم

مامانم مثل وقتای عادی که مثل که مامانش هست و با مامانش حرف میزنه نشست پیشش باهاش همینجوری حرف میزد

حالا من جایی میرم بدون مامانم مثلا خانم خونه اصلا با من اونجوری رفتار نمیکنه انگار نه انگار که مهمانم انگار بچه توخونشونه با اینکه ساکتم فقط احوالپرسی برا نیم ساعتم که شده حتی نمی شینه می‌ره به کارهای خونشون میرسه انگار مهمان ندارن آخر خودم حوصلم سر می‌ره میرم پیش طرف میگم کمکی چیزی نمی‌خوای یا اینکه خودم سوالی چیزی میپرسم یا حرفی میزنم طرف هیچی نمیگه یا کم میگه

یه دفعه هم که بلند نشدم وقت شام پاشدم کمک چیدن سفره گفتن کلاس گذاشتی نیومدی

خسته شدم واقعا

برای همینم میترسم ازدواج کنم فکر می کنم طرف مقابلم  زود از من خسته میشه

دهه هفتادی ام

بعد شام دیدم تو آشپزخونه با مامانم حرف میزنه منم دیگه ننشسم آشپزخونه رو مرتب کردم گازومیز و کابینت و ظرفشو اینا رو تمیز کردم

یهو به حالت مسخره کردن و شوخی گفت دودیقه بشینن اومدیم خودتو ببینیم با این حرفه همه خندیدن منم هیچی نگفتم خندیدم گفتم الان تموم میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونی چیه؟

اونا زندگی هاشون جالبه تجربیات زیادی داشتن ازاد بودن 

توی هرموضوعی تجربه پیدا کردن شاید ازمنو تو کم سن تر باشن اما خب مثلا راجب سفرشون میگن منو تو سفرمون چی بوده؟راجب هنرش میگه تو چندتا کلاس هنری شرکت کردی 

ایناس که باعث اون همه حرف میشه

میدونی چیه؟اونا زندگی هاشون جالبه تجربیات زیادی داشتن ازاد بودن توی هرموضوعی تجربه پیدا کردن شاید از ...

خب من عادت ندارم از کارام برای کسی توضیح بدم

کتاب چاپ کردم هیچکس نمیدونه که نویسندگی می کنم

ارشد گرفتم هیچکس نمیدونه

بله حرف شما درسته خودمم متوجه شدم

ولی من از هنرام که برای کسی میگم هم جالب نیست براشون

حس می کنم فن بیانش خیلی بویه همه مسائل رو خوب درک می کنه خیلی زرنگه

من یکی یه حرفی میزنه بعد که تنها میشم یادم میاد کاش فلان حرفو در جوابش میگفتم

چون همیشه بچه های مردم برای پدر و مادر آدم عزیزترن

دقیقا همیشه همینو سالامون میزنن تو سرم و میگم فلانی اینجوریه که شوهر کرده بعد یه حرفی طرف میگه که درست نیست و بی احترامی به طرف مقابله میگم حرفاش زشت بود میخندن و هیچی نمیگن

حالا خودم میگفتم اون حرفو میگفتن بی ادبی

یا یه حرفی میزنم طرف مقابلم خلافشو میگه طرف اونو میگیرن میگن راس میگه تو چرا اینجوری میگی

جلوی خودهههه طرف