2777
2789

موهاش فره یکم طلاییه دلم براش تنگ میشه 😭😭😭

همین الان دارم گریه میکنم 😭😭😭😭😭💔💔💔🥀🥀🥀

دلم برا حرفاش ، برا کاراش تنگ میشه  همه زندگیمه ...😭😭😭😭😭😭

کاشکی برگرده یا من از دنیا برم  الهی تمومش کن این زندگیو با اینکه زندگیو دوسش دارم ولی بدون اون نمیتونم 🥀🥀💔😭😭😭

اگه پیش عشقتون هستین خوش بحالتون قدرشو بدونید 🙃

من خیلی قدرشو میدونستم ولی خب بازم دلم تنگ میشه 🙃🥀💔😭

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
خوشبحالت

وآسه چی؟😭😭😭😭💔💔🥀🥀

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هیچ عشقی نداشتم سنتی ازدواج کردم بعد ۳ ماه جداشدم

🥲🥲

باز خوشبحالت روحت نشکست 

قلبت عاشق نشد 

عاشق نشدن نعمته

به قول تتلو،حق اونه که خودش بیاد،تو بدی بره باز برگرده بهت.

اگه مال تو باشه برمیگرده 

غصه بوخور گریه بکن خودزنی بکن ولی برای هر مشکل یه بار .

ینی اون رفته یه بار براش گریه کن ،ینی پول نداری یه بار براش گریه کن و....

بسپار به تقدیر خیلی از ادما نبودنشون تو زندگی خیلی خوبه ولی اینو فقط خدا ممیدونه نه بنده 

به قول تتلو،حق اونه که خودش بیاد،تو بدی بره باز برگرده بهت.اگه مال تو باشه برمیگرده غصه بوخور گریه ب ...

سپردم ولی دعا کنید کمکم کنه 🥲

🥲🥲باز خوشبحالت روحت نشکست قلبت عاشق نشد عاشق نشدن نعمته

اره هیچوقت کسیو نخاستم کسیم منو نخواست خوشحالم 

خیلی قیافه ازخودم معمولی تر دیدم عاشقش شدن اطدواج کردن

واقعا موندم

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

یه شعر هست میگه 

صبر کن باران بگیرید می روم .یا که پایم جان بگیرید می روم 

صبر کن من بغض دارم اندکی .گریه ام پایان بگیرید می روم 

آبرویم می رود با چشم تر. صبر کن زیر باران می روم ....

برو عزیزم حتما وقت رفتن بوده 

یه شعر هست میگه صبر کن باران بگیرید می روم .یا که پایم جان بگیرید می روم صبر کن من بغض دارم اندکی .گ ...

🙃🙃😭😭😭😭🥀🥀