2777
2789

باورتون میشه هیچی نمی‌خرم؟

نامزدم خودشو دست و دلباز گرفته ،ولی نمی‌دونم چرا فکر میکنم خسیسه

میگه چی برات بگیرم یا شماره کارتت بده پول بزنم برات

من نمی‌فهمم الان از رو دوست داشتن میگه یعنی؟

خب دیدمم که دوسم داره

اما از فرهنگ ایران میترسم مادرش اینا بگن هنوز هیچ خبری نیس ازش پول میگیره

و حتی خانواده خودمم فکز نکنم خوششون بیاد

اما روانشناسی غربی میگه از همونا ابتدا عادتشون بدید ، من الان به کدوم گوش کنم ؟! 

نکنه هی من میگم نه ، عادت کنه بعدم که ازدواج کردیم فک کنه من هزینه آیی ندارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نگیرزشته

بهانه آوردم که خریدام صفر و صدی هست

هله هوله میخورم داداشم برام میاره ( هزینه آیی ندارع)

و ی کفش ترک یراش فزستادم گفتم بقیش هم گرونه هنوز زوده ، بعدا میخری 

لوازم ارایشی

لباس 

دارو 

همه اینا تو زندگی هست 

پس باید از قبل بدونه 

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

هرچی خرجت بیشتر ارجت بیشتر ترمادرشوهر خوب ذوقم میکنه اتفاقا ولی زنشی دیگه😐😐برا تو خرج نکنه برای کی ...

عزیزم ما ی هفته اس نامزد کردیم 

مادر عفریته اش حلقه امو هم به بهانه ماه صفر با خودش برداشت برد که شگون ندارع

مگه کجا زندگی میکنید؟! شهرهای کوچیک و عمده فرهنگ های مختلف تقریبا جا افتاده واسشون این مسله مگه اینکه شخص خسیس یا بیش از حد حسابگر باشه و درمورد خانواده ها هم این مسله اسمش دخالت هست.

البته اینم بگم ک تایم نامزدی واسه شناخت هست نه فقط صرفا نامزدبازی و بریز پاش!  

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
لوازم ارایشیلباس دارو همه اینا تو زندگی هست پس باید از قبل بدونه

مادرش پک گرفت برام

لباس که دارم 

دارو هم مصرف نمیکنم ، قرض سرماخوردگی هست که تو خونه هست 

مگه کجا زندگی میکنید؟! شهرهای کوچیک و عمده فرهنگ های مختلف تقریبا جا افتاده واسشون این مسله مگه اینک ...

یعنی پول بگیرم ازش؟

جای خوبی زندگی نمیکنم 

خب میشه شناخت که دست و دلبازع یا نه دیگ 

یعنی پول بگیرم ازش؟جای خوبی زندگی نمیکنم خب میشه شناخت که دست و دلبازع یا نه دیگ

بنده خدا خسیس نیست همینکه خودش بهت گفته یعنی خسیس نیست. خسیس ها جونشون درمیاد حتی درمورد خرج کردن پول حرف بزنن یا فکر کنن.

وقتی خودش گفته، بگیر پسنداز کن یا ضروریات رو‌بخر ، هله هوله نخر وگرنه فکر میکنه بچه ای هنوز و نمیتونه پول دستت بده!!!

درمورد گرون بودن کفش ک گفتی، هیچ وقت پیشش نگو فلان چیز گرونه و بهمانه، بگو خوشم اومد از فلان کفش قشنگه و کار میکنه بگو جنس خوب میخرم همیشه م مدت بیشتری استفاده کنم و سلامت بدنم بخطر نیوفته، هیچ وقت روی خریدهات برچسب گرون نزن وگرنه ملکه ذهنش میشه که شما الکی گرون میخری و فقط دنبال پول خرج کردن و هدر دادنی!!!!

در حد وسعتون جنس خوب بخر ولی پیشش نگو گرونه فلان چیز.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
مادرش پک گرفت براملباس که دارم دارو هم مصرف نمیکنم ، قرض سرماخوردگی هست که تو خونه هست

تاحالا نشنیدم همچین چیزی ایرانی هستن؟عزیزم نباید میزاشتی حلقت رو بگیره چون شاخه ای که خم بشه  قطع میشه☺اون عفریتست؟ تو هم در باطن عفریته باش،،، ولی در ظاهر فرشته

مثلا میتونستی بگی مامان جون این حلقه یادگار عبدی عشق منه لطفا از من دورش نکنید اگه به نظرتون بده که دستم بندازم میزارمش زیر سرم اخه بدون نشون ازدواجم خوابم نمیبره😊بعدشم حلقه رو میزاشتی جیبت از حلقت در نمیاره که 

گرفتی؟اگه الان زرنگ بازی در نیاری چهار روز بعد تاپیک پشیمونی و غصه هات رو میزنی

برای سر به زیر بودن بهت مدال نمیدن اینو نگفتم گارد بگیری اینا تجربه های غمگین میلیون ها زنه تو ایران

عاقبت زن همیشه بساز دوا درمون غصه هایی که تو خودش ریخته و حالا به شکل بیماری زده بیرون😁😊☺