2777
2789
عنوان

از عذاب وجدان خوابم نمیبره

160 بازدید | 16 پست

سلام 

امروز سر بچه هام داد زد و زدمشون😭بس که باهم دعوا می‌کنند ،الان از عذاب وجدان خوابم نمیبره...

هر شب با خودم میگم سعی میکنم آروم باشم از فردا،ولی اصلا نمیتونم عصبانیتمو کنترل کنم با صدای جیغشون بهم میریزم...

خیلی درمانده شدم حالم بده...

هر وقت اینطور میشم تا صبح از عذاب وجدان گریه میکنم...خیلی عصبی شدم ،چنده روز دوره ی کنترل خشم گوش کردم بی فایده بود...خسته شدم...

بچه هام هم عصبی شدن....

خانوادمم وقتی دعوا می‌کنند یا چیزی می‌خوان بچه هام میگن درست تربیت نکردی،کلا بهم میریزم

خیلی نا امیدم ،دلم نمیخواد بچه هام بد تربیت بشن...ولی کنترل خشم ندارم اصلا...😔

الآنم از فکر خوابم نمیبره

از مشاوره اینجا کمک گرفتم ولی پاسخی نداد

شماها چیکار میکنید...

مصرف تریاک آخرین گزینس

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا متاسفم برات

چقد بی جنبه ای😐مزاح بود

اینو گفتم بخندی روحیت عوض شه😐😐😐

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
چند وقت پیش دادم نرمال بود...بخاطر فشارهایی که از دوران بچگی متحمل شدم زودرنج و عصبی شدم.

زود رنجی از نشانه های افسردگیه جمع کن برو مسافرت هرچی که حالتو خوب می‌کنه انجام بده 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
اینایی که منم گفتم مقطعی نیست

مسافرت برم ی مدت حالم بهتره بعد چی عزیزم زمان مدرسه بدتر میشه اونجا چیکار کنم چطوری خودمو کنترل کنم؟؟

ی مدت خودمو جریمه کردم...ی شب تا صبح دعا کردم که خدا بهم آرامش بده ..نمی‌دونم امشب که دعواشون کردم خودمم زدم زیر گریه..