2789

سلام و عرض احترام دارم !

خوشحال می شوم در زمان امشب ، برای *فاطمه(پروانه) بنت ولی* ، نماز هدیه (نماز لیلة الدّفن) ، بخوانید !

نام فرد از دنیا رفته : فاطمه (پروانه)

نام پدرِ فرد از دنیا رفته : ولی

بازه ی زمانی خوانش این نماز ، پس از خوانده شدن نماز عشاء تا پیش از زمان اذان صبح ، می باشد .

پیامبر الهی ، یوسف صدّیق فرمود :✨مرده‌ها نمی‌شنوند . پیام حق و کلام صدق در گوش جانشان نمی نشیند و اگر ندای حق را بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند یا سحر می‌دانند ‌.✨,✨گاه انبیا در هدایت بعضی از مردم ، موفّق نبوده‌اند . مرده‌ها کلام حق را نمی‌شنوند ؛ اگر هم بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند و یا سحر می‌دانند .✨

عذرشرعی دارم‌وگرنه میخوندم براشون

خدارحمتشون کنه انشاالله

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

عذرشرعی دارم‌وگرنه میخوندم براشونخدارحمتشون کنه انشاالله

سلام أللّه بر شما دوشیزه ی ارجمند !✨✨✨✨✨

به خاطر پیام ارزشمندی که به مهر ، برای من گذاردید ؛ از ته دلم ، از شما گرامی ، سپاسگزارم !

به راستی أللّه ، خداوندگار یگانه ام ، گیتی ای لبریز از نیکی ، نور و زیبایی ، بهره ی سرنوشت شما دوشیزه ی گرانمایه باشد ! خدایا ایدون باد !✨✨✨✨✨🌈☀️🌷🌷🌷✨✨🌕🌷🌷🌈🌹🌷🌈✨✨✨🌌✨✨✨🌧️✨💫✨✨🌹🌹🌈🌟💫✨✨🌙✨✨🌦️✨✨🌷🌠✨✨✨🌈💫🌕✨✨🌈🌧️🌷🌷✨✨🌹🌹🌹🌟🌈🌷🌷🌹☀️💫✨✨✨🌹🌙🌈🌷🌷✨✨✨✨

*انشااللّه*، یعنی *ما خداوند را ایجاد کردیم .* نَعوذُ بِاللّه . أَستَغفِرُ ٱللّه .

✅*إن ش‍َ‍اءَ ٱللَّه* ، یعنی *اگر أللّه متعال بخواهد .* ، *اگر خداوند متعال ، مقدّر فرمود ؛ به خواست خداوند متعال*

پیامبر الهی ، یوسف صدّیق فرمود :✨مرده‌ها نمی‌شنوند . پیام حق و کلام صدق در گوش جانشان نمی نشیند و اگر ندای حق را بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند یا سحر می‌دانند ‌.✨,✨گاه انبیا در هدایت بعضی از مردم ، موفّق نبوده‌اند . مرده‌ها کلام حق را نمی‌شنوند ؛ اگر هم بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند و یا سحر می‌دانند .✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.