2777
2789

من وشوهرم اززیرصفرباهم دیگه شروع کردیم سال 93بودازدواج کردیم اونموقع بیکاربودوبعدسه سال یعنی 96رفت سرکاربعدش هم خونه وماشین خریدیم 

اومدیم یه شهردیگه دوتابچه داریم ولی خودم حس میکنم زیادموفق نبودم توزندگی خیلی سخت گذروندم بخودم زیادخوشی ولذت نبردم اززندگی الانم همین جوره 

شماهاچطوریدچیکارهاباهم کردین راضیدتااینجای زندگی یانه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منو شوهرمم بیشتر ازده سال از ازدواجمون میگذره .شوهرم بعد چهار پنج سال استخدام شد .وزندگی رو باسختی جلو بردیم بعد باسختی خونه خریدیم با سختی ماشین خریدیم .دوتام بچه داریم. منم سختی زیاد کشیدم. نمیتونم بگم راضی هستم 

من راضیم 9 ساله گذشته و ما دوتا پسر داریم مستاجر بودم خونه خریدیم ماشین هی عوض بدل کردیم خریدیم... طلا خریدم... جدیدا دارم به خودم میرسم چون حس کردم خیلی برا بچه ها از خودمون گذشتیم ولی الان هی بهم کادو میدیم شام رستوران دعوتم میکنه برام بهترینارو میخره توی دعواهامون یاد خوبیاش میوفتم شرمنده میشم سریع سکوت میکنم... بهش احترام میذارم و بیشترش کردم همیشه از در میاد بغلو شیطونی بازی داریم و اینجوری 😅😅

⛔️درخواست دوستی ندید🚫

بعد هیجده سال یه بچه 

به خونه ی تک خواب 

یه ماشین مدل پایین پراید 

البته همه ی اینا رو پنج سال اول زندگی بدست آوردیم به جز دو بچه ام که ده سال بعد ازدواج کسب کردیم 

الان چند ساله فقط به شکم فکر می کنیم که گرسنه نسه

مهم نیست زیادچندسال بگودوست دارم بشنوم😻

تونستیم ماشینمونو عوض کنیم یه باغ تو شهر کوچیک بخریم خونمونم عوض کردیم فعلا داریم میسازیم..بقیه پولمونم خرج دکتر شد نی نی دار شیم که هنوز نشدیم😅

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری،،،این صبر که من میکنم افشردن جان است😢
کیه که سختی ندیده باشه هرکس ب نوعی درزندگی مشترک چون تعهد است و مسئوليت و ساختن

اره منم خیلی متعهدبودم به اینکه بایدبسازم زندگیمونبایدبزارم کمبودداشته باشم ولی من دوست داشتم زندگیم سبک دیگه ایی داشت راحتروتفریحات بیشتر

سال ۸۹ عروسی کردم 

شوهرم تو به شرکت کار مبکرد حقوقش بود ۱۵۰ تومن  

خونه خریده بودیم تو نامزدی پایین شهر یعنی تا خرخره تو قرض بودیم  تا ۸ سال همین وضغیت بود 

بعد همسرم تو نفت استخدام شد بعد ۱ سال عروسیمون 

کم کم کم کم پیشرفت کردیم 

الانم با ماهی ۳۵ تومن قسط  بعد ۱۶ سال. یه خونه ویلایی و یه ماشین داریم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }