2777
2789
عنوان

بارداری و سقط و حرف مردم

119 بازدید | 11 پست

سلام چند روزه به خاطر اینکه تاخیر در پریود دارم و کمردرد و...طبیعتا تو سایت تاپیک های این موضوع رو سرچ کردم و خوندم 

ولی واقعا یه عده رو درک نمی کنم.....

وقتی یه نفر میاد اینجا حرف از ترس از حاملگی داره و دوست نداره حامله بشه و به هر دلیلی دنبالراهکار پریود شدن و احتمالا پایان حاملگی احتمالیه و...یه عده فقط میان میگن نکن گناه داره....

موندم این یه عده منطق و درک شون کجاست 

کسی که دنبال سقطه به هر دلیلی شرایط بچه رو نداره

وقتی تو شرایط ایجاد زندگی برای کسی نداری به دنیا اوردنش از نیاوردنش  گناه تره تازه اکثر این خانم ها دیدم اوایل بارداری هستن پس بچه قلب نداره خب گناه نداره 

تازه گیریم هم داشته باشه تصور کن تو بچه بیاری تو دین مون گردنش حق داری نتونی اونارو به جا بیاری که بیشار گناه کردی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از همون اول بهترین راهکار اینه که جلوگیری کامل بشه اگه نشد و شرایط نگهداری نبود منم موافقم با سقط جنین،این نگاه خداروزیشو میرسونه تا حالا روی هیچکدوم از خانواده ها جواب نداده و حرف کاملاا غلط،هر خانواده نداری رو دیدم که یه بچه دیگه آوردن فقط بدبختیشون بیشتر شد

حرفتو اصلا قبول ندارم كسي كه بفكر سقطه مراقبت كنه بچه دار نشه

گاهی پیش میاد 

شما تو زندگی مردم نیستی 

بدن ادم ها باهم فرق داره 

گاهی طرف قرص خورده یه ساله اثر کرده یهو اثر نمی کنه،گاهی کاندوم مشکل داشته طرف نمیدونسته،گاهی از ترشح ساده قبل رابطه طرف حامله شده،گاهی دختر باکره هم حامله شده و هزارن اتفاق دیگه 

وگرنه هیچکس خنگ نیست رابطه داشته بدون مراقبت

به شددددت با حرفت موااافقم افرین عزیزم اگه همه عقیده ها و درک و فهمشون اندازه شما بود الان این همه فقر و کودک کار نبود💔 یه عده میگن خدا رزقشو میرسونه اخه مگه بچه فقط باید شکمش سیر بشه!! پس نیازهاش چی… فقط شکمشو سیر کنی و نیازها و خواسته هاش بشه حسرت و وقتی بزرگ شد افسردگی و…….. 

غلط کرده

قتل قتله

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
نه عزیزم گناه داره روزیشو خدا میرسونه مگه این که بچه مشکل جدی داشته باشه

هنه چی پول نیست 

مشکل ایرانی ها اینه میگن روزی خدا میرسونه که اره در حد بخور نمیر میرسونه

ولی خیلی زوج ها امادگی روحی،روانی،عاطفی و.....رو ندارن برای بچه

بچه اوردن اون قدرا هم الکی نیست

بلا نسبت مگه حیووته بیاری بگی بخور بپوش بخواب اینا حل شد همه چی حله؟

عزیزم هرکی نظر خودش بیان میکنه تحمیلی ک نیست

اگر قصد بچه دارشدن نداشتی کاش حامله نمیشدی

حالام ک شدی بهتره بیشتر فکر کنی خودت با ترس از ایندده گول نزن با چهار نفر از ذلسوزانت مشورت کن ببین اونا چی میگن حرف ما ک قبول نداری ب خذا پناه ببر کمکت کنه تصمیم درست بگیری

به شددددت با حرفت موااافقم افرین عزیزم اگه همه عقیده ها و درک و فهمشون اندازه شما بود الان این همه ف ...

یه جامعه افسرده که فقط چون زنده اس باید شاکر باشه...بدون اینده