2777
2789
عنوان

هزینه جهاز⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 113 پست
خوش به سعادتت حداقل داری جهاز میگیری منکه دیگه به ازدواج هم امیدی ندارم

من قربونت فعلا درمرحله ی خواستگاری و آشناییت و ..‌هستیم فعلا به اوتجا نرسیده فقط خواستم ازالان بدونم ولی بااین قیمت های سرای ایرانی ولوازم خانگی ومغازه هایی که رفتیم گفتم خدای من ۶۰۰_۷۰۰ت باید بدم برای جهاز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قربونت فعلا درمرحله ی خواستگاری و آشناییت و ..‌هستیم فعلا به اوتجا نرسیده فقط خواستم ازالان بدونم ...

نه عزیزم انقدم گرون نیست 

استرس نداشته باش 

فقط زودی برای وام ازدواج اقدام کن تا وسایل گرون نشده

خدایاشکرت❤️

خب کل جاهاز واقعا تو بخوای ارزونم بخری من حس میکنم شاید بیشترم بشه ولی بستگی به سلیقه و علایق تو و ا ...

اینجوری ۶۰۰_۷۰۰ت میشه من قبلا ازد کردم و وام ازدواجمم گرفتم اونموقع ۵ ت بود و الان برای خرید مجدد جهاز بودجه ی کنی دارم به نظرتون داماد هم باید بخره چند قلم درسته من درازدواج قبلیم همه چی و من خریدم یک چ ب کبریت نخرید این سری اگرانشاءالله خدابخواد باید بگم چندقلم بخره داماد البته بنده خد ایشون خودش میگه همش.

نه عزیزم انقدم گرون نیست استرس نداشته باش فقط زودی برای وام ازدواج اقدام کن تا وسایل گرون نشده

عزیزم من ازدواج دوممه و وام ازدواج گرفتم و واقعا همه چی خیلی گرون شده واقعا موندم چه کنم😔

اینایی که میگم متوسطه ایرانی هستیخچال ساید ۵۰ تومنلباسشویی ۲۰ ظرفشویی ۲۰مبل راحتی ۳۰سرویس خواب با تش ...

لباسشویی تقریبا خوب ۳۰ به بالاست ۲۰ تومنیا خیلی اشغالن 

ولی یدونه خوبشو دیدم مارک ایرانی ۳۶ تومن بود 

اینایی که میگم متوسطه ایرانی هستیخچال ساید ۵۰ تومنلباسشویی ۲۰ ظرفشویی ۲۰مبل راحتی ۳۰سرویس خواب با تش ...

مبل خوب  زیر 8070 دیگه نیس 😭😭من خودمم دارم جهاز میگیرم 

یخچال قیمت کردم 290 

لباسشویی 70 شروع می‌شد 

ظرفشویی 90 

قیمت پایین تر هم بود از 45 اینا شروع می‌شد گفتن جنس خوب نیس و بعد ی مدت خراب میشه 

سردیس خاب ساده اسپرت 30 40 

اینجوری ۶۰۰_۷۰۰ت میشه من قبلا ازد کردم و وام ازدواجمم گرفتم اونموقع ۵ ت بود و الان برای خرید مجدد جه ...

یخچال و لباسشویی و تلوزیون رو من دیدم همه جا داماد میخره 

شما میتونید چهارقلم بدید داماد 

من قربونت فعلا درمرحله ی خواستگاری و آشناییت و ..‌هستیم فعلا به اوتجا نرسیده فقط خواستم ازالان بدونم ...

جهازتو نداری؟ 

عیبی نداره ایشالا خوشبخت بشی 

اما چیزای خوب لاقل بخر خراب نشن 

اینجوری ۶۰۰_۷۰۰ت میشه من قبلا ازد کردم و وام ازدواجمم گرفتم اونموقع ۵ ت بود و الان برای خرید مجدد جه ...

خب والا اکثر جاها وسایل سنگینو میدن داماد... یخچال تلویزیون ماشین لباسشویی و ظرفشویی سرویس چوب اینه کنسول 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫